Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:29, 30. 11. 2017.

| Zabava

Porodična komedija i drama - novine na repertoarima niških bioskopa

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Sedišta Cineplexx
Novi filmovi u bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad" u Nišu; foto: Vanja Keser

Nastavak filma o medi Pedingtonu, sinhronizovan na srpski jezik od 2. decembra prikazuje se na velikim platnima bioskopa “Cineplexx” i “Vilin grad”. Novine na repertoaru su i priča o dečaku sa genetskim poremećajem “Čudo”, bazirana na bestseleru Njujork tajmsa.

“Meda Pedington 2” je, podsećaju iz bioskopa, omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica. Sada kada se medvedić Padington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, navode, širi radost i ljubav gde god dođe.

U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Padington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali će morati da odradi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Padingoton i Braunsi će morati da krenu u potragu za lopovom - navodi se u sinopsisu.

Od 30. novembra se u bioskopima daje i film “Čudo” koji je, kako kažu, inspirativna priča o Augustu Pulmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. U glavnIm ulogama su Džejkob Trembli, Džulija Robrts i Oven Vilson.

August je 10-godišnji dečak koji mora da živi s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 27 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s 10 godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. August u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja - piše u opisu filma.

Povodom prazlika koji dolaze, “Zaleđeno kraljevstvo” je pripremilo novu 21-minutnu avanturu.

U novoj avanturi Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji. Njih dvojica prečešljaće kraljevstvo uzduž i popreko kako bi pronašli najljepši praznični običaj i spasili prvi Božić za svoje prijatelje. Ali, ispostaviće se da su običaji veoma lični i da je ono što čuva jedna porodica, za drugu čudno. Zato će Olaf zgrabiti sve što može da bi usrećio svoje prijatelje - navodi se u sinopsisu.

U sinhronizaciji ove nove avanture učestvovali su glumci Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić.

Uz četiri potpuno nove pesme, navode, biće prikazan i Oskarom nagrađeni animirani film “Zaleđeno kraljevstvo” iz 2013. godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: