Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:32, 8. 12. 2017.

| Zabava

“Poslednji Džedaji” uskoro na velikom platnu niških bioskopa

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
Poslednji džedaji
Na repertoaru niških bioskopa od 13. decembra; foto: printskrin trejler

Saga o Skajvokerima nastavlja se u filmu “Star Wars - Poslednji Džedaji” koji će ljubitelji epske avanture moći da gledaju od 13. decembra u niškim bioskopima “Vilin grad” i “Cineplexx”. Na repertoaru su i novogodišnji filmovi, kao i trileri i drame.

Animirani film “Deda Mraz i kompanija” prikazuje se u oba niška bioskopa, a glavnim junacima glasove pozajmljuju poznati glumci Nikola Kojo i Bojan Perić. Ova porodična komedija govori o nevoljama u kojima se našao Deda Mraz.

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? - piše u sinopsisu.

Na repertoaru je i triler “Još 24 sata života” koji govori o bivšem elitnom vojniku koji je uništen tragedijom koja mu se dogodila, a smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag. U teškim trenucima pojavljuje se njegov stari prijatelj iz vojske, čiji predlog ne može da odbije.

Ljubitelji krimi filmova mogu da gledaju u bioskopima “Poslednji posao”, u čijem fokusu je grupa uspešnih kriminalaca koja je zarobljena u skladištu i preti im opasnost od napadačkog psa Denira.

Film predstavlja niz priča koje istražuju ljubav, strah, greške i pogrešne poteze koji su ih doveli na mesto na kom su, i gde se bore za život. U glavnim ulogama Ejdrijen Brodi, Antonio Banderas i Rori Kulkin - piše u opisu filma.

U bioskopu “Vilin grad” prikazivaće se drama “Duhovi Ismaila” koja govori o reditelju koji započinje snimanje novog filma, inspirisanog svojim bratom diplomatom za koga veruje da je špijun. Snimanje se prekida nakon povratka njegove supruge Silvije, koja je nestala pre dvadeset godina.

U “Cineplexx”-u se prikazuje i film “Meda Pedington 2” koji širi radost i ljubav gde god dođe. Glavnom junaku, medi Pedingtonu glas pozajmljuje naš mladi glumac Bojan Perić.

Detaljne opise filmova i repertoare zainteresovani mogu da pogledaju na sajtu bioskopa “Vilin grad” i “Cineplexx”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: