Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:00, 8. 4. 2017.

| Zabava

Premijera filma “Mali šef”, srpski film i još 3 noviteta u niškom “Cineplexx”-u

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Penzioneri u velikom stilu; foto: promo plakat
Penzioneri u velikom stilu; foto: promo plakat "Cineplexx"

Narednih dana Nišlije će u bioskopu “Cineplexx” moći da gledaju trojicu penzionera u krimi-komediji “U velikom stilu”, film između drame i trilera “Grad neupadljive svetlosti”, adaptaciju knjige “Koliba”, a premijerno će biti prikazan i animirani film “Mali šef”.

Trojica penzionera, Vil, Džo i Al žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeči način kako da plate zaostale račune i provedu više vremena sa najmilijima.

U jednom trenutku odluče da opljačkaju banku kako bi se domogli svog novca. Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate, šta je najgore što se može desiti trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob. U svakom slučaju otići će “U velikom stilu” - navodi se u sinopsisu.

Film žanrovski između krimi-drame i trilera “Grad neupadljive svetlosti”, smešten je u London gde naizgled jasan slučaj nestale osobe odvodi privatnog detektiva u opasan svet religijskog fanatizma i političkih intriga.

Drama “Koliba”, zasnovana na istoimenoj knjizi koja je prodata u više od 5 miliona primeraka, je priča o ocu čija je ćerka Misi oteta i ubijena tokom porodičnog izleta. Novi filmovi i ove nedelje; foto: promo plakat "Cineplexx" Novi filmovi i ove nedelje; foto: promo plakat "Cineplexx"

Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija nalazi u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mak prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu. Glavne uloge u filmu tumače Sem Vortington, Rada Mičel, Tim Makgrao i oskarovka Oktavija Spenser - piše u sinopsisu.

Srpski film “Afterparti” govori o noćnom životu koji prepričavaju svi oni koji su ikad bili u Beogradu.

Priča nam dolazi iz poznatog beogradskog kluba „Line“ , u kome se živi noćni život koji prepričavaju svi oni koji su ikad bili u Beogradu. Ali jedan od osoblja - Mare ima druge ambicije, da postane glumac. Kada pronađe kasting za jednu od poznatih serija na internetu odlučuje da ode i pokuša da promeni život - navodi se u sinopsisu.

Premijerno će biti prikazan i animirani film “Mali šef” - univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, ispričana iz ugla maštovitog sedmogodišnjeg Tima koji je ljubomoran na svog novog brata.

Ceo repertoar i više o novim filmovima koji su na repertoaru ove nedelje možete videti na sajtu “Cineplexx”-a.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: