Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:12, 31. 5. 2018.

| Zabava

Premijera nastavka “Sveta iz doba jure” u bioskopu "Cineplexx"

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
printskrin
Dinosaurusi ponovo u akciji; Foto: printskrin YT

Na veliko platno bioskopa Cineplexx u Nišu 6. juna stiže nastavak jednog od najuspešnijih serijala - Svet iz doba jure: Uništeno kraljevstvo, a pored ove priče o dinosaurusima, ljubitelji filma moći će da pogledaju i naučno-fantastični film Zadrži dah o magli nad Parizom, kao i animiranu avanturu Čarobni princ.

Uz ove filmove na repertoaru niških bioskopa biće i komedija o sredovečnim ženama - Klub zadovoljnih žena, kao i Eva koja se daje u bioskopu Vilingrad - priča o dramskom piscu koji se, tražeći utočišće, susreće sa misterioznom ženom.

Nakon 4 godine od kako su dinosaurusi uništili luksuzni tematski park Svet iz doba jure i ljudi su napustili Isla Nublar, piše u opisu filma, sada se preživeli dinosaurusi bore za opstanak.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven i Kler pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije - navodi se u opisu filma.

Nešto drugačiju priču, ali opet naučno-fantastičnu, donosi film Zadrži dah u kojem glavne uloge tumače Roman Duris, Olga Kirilenko i Fantin Harduin.

Iznenada i potpuno nenajavljeno, smrtonosna magla spustila se na Pariz jednog dana i prekrila čitav grad. Preživeli su našli utočište na krovovima visokih zgrada. Bez bilo kakve informacije, struje, bez vode i hrane, jedna porodica pokušaće da preživi ovu katastrofu. Ali, kako sati budu prolazili, postaće jasno, pomoć neće doći i oni će morati da se oslone na svoju sreću - navode organizatori.

U sinhronizaciji animirane avanture Čarobni princ učestvovali su Jelena Trkulja, Petar Strugar i Dušica Novaković, a dolazi “iz kuhinje” producenata Šreka.

Kao beba, princ Šarmer je blagosloven neodoljivim šarmom zbog kojeg se na njega sve žene lepe kao magnet. Svaka žena koju upozna se zaljubljuje u njega. Nakon što se nađe veren s tri devojke, princ uz pomoć stranca odluči da krene u potragu za pravom ljubavi. Međutim, stranac Leni krije veliku tajnu - piše u sinopsisu.

Ovog četvrtka od 20 časova, Cineplexx će upriličiti Ladies night uz poklone i urnebesnu komediju Klub zadovoljnih žena.

U nedelju 3. juna od 12 do 17 sati biće organizovan Porodični dan uz najnovije avanture princeza i prinčeva u bioskopu Cineplexx, navode organizatori, uz poklone za sve mališane i mnogo kreativnih radionica.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: