Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 20. 1. 2017.

| Zabava

Prepuna Hala sportova u Vranju na pretpremijeri "Zone"

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
Zona 2 vranje glumci foto i.m.
Ekipa filma pozdravljena ovacijama; foto: I.M.

Film Juga Radivojevića "Vrati se, Zone“, svojevrsni nastavak filma "Zona Zamfirova", u Vranju je na pretpremijeri u Hali sportova videlo više od 2.000 ljudi, kažu organizatori.

Zbog velikog interesovanja, ali i činjenice da Vranje nema bioskop, publika je projekciju filma gledala u malo neobičnom ambijentu, ali to ih nije omelo da glumačku ekipu predvođenu Brankicom Sebastijanović i Milanom Vasićem nagrade aplauzom i ovacijama.

Inače, ovo je drugo u nizu prikazivanje filma, nakon Sente, a publika u 8 gradova imaće priliku da film pogleda pre beogradske premijere koja je zakazana za 24. januar.

Kada se udružimo oko nečega što smatramo da je značajno, to onda može biti jedna opšta radost za sve. Bila je za nas radost u stvaranju, ali evo ovo veče u Vranju je pokazalo da je i velika radost za publiku – rekao je reditelj Radivojević nakon projekcije.

Ekipu čini više od 60 glumaca i preko 400 statista. Među poznatim imenima našla se i glumica iz Vranja Radmila Đorđević, kao i vokalni solista Branimir Stošić Kace.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: