Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:27, 29. 11. 2018.

| Zabava

Priča o Robinu Hudu i nastavak filma o Rokiju u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
robin hud
Film sniman u Dubrovniku u Hrvatskoj, jer je reditelj ovaj primorski grad izabrao kao jedno od 10 svetskih lokacija; foto: printskrin

Mladi dani poznatog lopova koji otkrivaju kako je počeo da se bori van zakona, deo su priče koja se našla u filmu Robin Hud - Početak, a pored ove avanture publika će u bioskopima "Vilin grad" i "Cineplexx" moći da gleda i dramu Krid 2 u kojoj će svoje uloge "reprizirati" Majkl B. Džordan i Silvester Stalone.

Na repertoaru oba niška bioskopa će ove nedelje biti film o počecima Robina Huda, za koji kažu da govori o "epskom lopovu i ratniku" koji već sto godina "tera filmadžije" da prave nove priče o njemu.

Zanimljivo je da je film sniman i u Dubrovniku u Hrvatskoj, jer je reditelj ovaj primorski grad izabrao kao jedno od 10 svetskih lokacija.

Scene ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući reditelju Otu Baturstu, koji je Dubrovnik izabrao među deset svetskih lokacija. Nova verzija Robina Huda bavi se mladim danima poznatog lopova i otkriva detalje koji su Robina podstakli da se van zakona bori. Kao mladić pun ideala odlazi u krstaški rat, tamo doživljava samo razočaranja, ali postaje iskusni ratnik. Po povratku ga uopšte ne raduje što je njegova zemlja zapala u korupciju, čemu se mora suprotstaviti - piše u opisu filma.

Prikazivaće se i nastavak Roki sage i filma Krid: Legenda je rođena koji je izašao 2015. godine i zaradio više od 170 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

Kao glavni glumci u filmu Krid 2 biće već poznati likovi - Majkl B. Džordan kao Adonis Krid i Silvester Stalone kao Roki Balboa.

Adonis Krid će morati da uskladi život između ličnih obveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice i samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Roki i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. „Krid 2 će nam pokazati šta nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar - bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti - navode u sinopsisu.

U bioskopu "Vilin grad" će publika na velikom platnu uz pomenute filmove moći da gleda i francusku dramu Radionica, koja govori o Antoanu koji učestvuje u radionici pisanja, na kojoj odabrani mladi ljudi treba da napišu krimi-roman uz pomoć Olivije koja je uspešni romanopisac.

Zadatak im je da istraže industrijsku istoriju mesta, koja donosi neku nostalgiju – što Antoana uopšte ne interesuje - piše u sinopsisu.

I na repertoaru bioskopa "Cineplexx" se našla još jedna novina, a reč je o trileru Lovac ubica u kome glavne uloge imaju Džerald Batler I Geri Oldman. Priča počinje kada kapetan američke podmornice otkrije da je u Rusiji na snazi vojni puč i mora da učini nemoguće da bi sačuvao mir. Kapetan uplovljava u neistražene i neprijateljske vode, kako bi spasao ruskog predsednika i sprečio potencijalni Treći svetski rat.

Ceo repertoar i druge dodatne informacije možete videti na sajtu bioskopa "Vilin grad" i "Cineplexx".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: