Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 26. 11. 2018.

| Zabava

Prodaju se ulaznice za koncerte Električnog orgazma

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Električni orgazam svirka
Legende rokenrola 4 decenije na sceni; Foto: Wood

Legende jugoslovenskog rokenrola Električni orgazam sredinom decembra sviraju na jugu Srbije, a ljubitelji njihovog zvuka već mogu da kupe karte. Orgazam organizuje turneju povodom novog albuma "Gde smo sad", a kako je najavljeno, sviraće u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu.

15. decembra zakazana je svirka u pirotskom klubu Tvrđava, dok je dan kasnije koncert u Feedback-u u Nišu. Datum svirke u Leskovcu je promenjen, pa će Električni orgazam u ovom gradu nastupati 22. decembra u Tesla baru. Dan ranije ovi muzičari sviraće u vranjskom klubu Darkwood.

Ulaznice se prodaju u Tesla baru u Leskovcu, u Nišu u Vintage shop-u u Davidovoj, u Pirotu u knjižarama Verdi kao i pozivom na broj 064/179-97-67, dok se u Vranju prodaju u Klubu Darkwood i u Tobacco Store-u.

Inače, album Gde smo sad? donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Veoma smo zadovoljni ovim albumom. Radili smo na njemu više od pet godina. Zadovoljni smo i ponovnom saradnjom sa kućom Mascom, s kojom smo ranije radili na albumima Breskve u teškom sirupu i New Wave - govori Gile.

Produkciju albuma, dodaje, potpisuje Toni Jurij sa kojim je grupa sarađivala na albumima Lišće prekriva Lisabon, Les Chansones Populaires i Kako bubanj kaže. Muziku su pisali Branislav Petrović Banana, Ljubomir Ðukic Ljuba i Gile dok je tekstove, kao i obično, pisao Gile.

Blagoje Nedeljkovic Pače i Zoran Radomirović Švaba priključili su se i odsvirali sjajno svoje deonice – navode organizatori koncerta.

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: