Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 10. 11. 2023.

| Zabava

Rambo Amadeus ponovo u Nišu, sviraće "tribjut samom sebi"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti

Nakon skoro godinu dana od poslednjeg nastupa u Nišu, poznati muzičar Rambo Amadeus ponovo će svirati u najvećem gradu na jugu Srbije, u četvrtak, 23. novembra od 22 sata u lokalu Carpe Diem. Organizatori napominju da je broj karata ograničen.

Poznat po čestim improvizacijama na koncertima, ali i veštim fuzijama žanrova, Rambo Amadeus će u Nišu nastupiti uz bend Organic Trio, a koncert je najavljen kao “Tribjut samom sebi”.

Petogodišnju pauzu sviranja u Nišu, Rambo Amadeus prekinuo je 9. decembra prošle godine, a tada je bio i gost u emisiji “15+15 minuta” Južnih vesti, kada je rekao da u svojim pesmama radi sociološke preseke društva i da obrađuje teme koje muče svakoga čoveka.

Tom prilikom dotakao se i trenutne situacije u zemljama Zapadnog Balkana, demokratije i potencijalne “kataklizme” liberalnog kapitalizma.

O tome, ali i EKO operi, jedriličarstvu, marketingu, roditeljima, južnjačkom mentalitetu, zašto je prvog dana škole došao u pižami, možete pogledati ponovo na linku koji se nalazi na početku teksta.

Karte za njegov nastup u Nišu koštaju 2.000 dinara, a iz lokala Capre Diem ističu da je u ukupno u pretprodaji pušteno 250 karata i da će koncert Ramba Amadeusa biti sa ograničenim brojem posetioca.

Radnim danima od 9 do 17 sati mogu se nabaviti u Big Star travel agenciji, a od 17 do 21 sat u Carpe Diem-u.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • canko

    18:19 // 10. 11. 2023.

    Ranko Amortizeru dobro nam došo.

  • Ivan

    13:25 // 10. 11. 2023.

    Dobro došo," care"!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: