Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:00, 17. 5. 2023.

| Zabava

“Repetitor” ponovo u Nišu, a stiže i “Linkin Park” tribjut bend

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
gitara
Nastupi su zakazani u klubu "Istina mašina" u petak i subotu; ilustracija; foto: A. K.

Alternativni garažni postpank-rok trio Repetitor nastupiće u petak 19. maja od 22 sata u niškom klubu "Istina Mašina", a narednog dana od 21 sat, u istom klubu nastupiće Linkin Park Tribute - Piknik Park iz Mađarske, a njihov nastup otvoriće knjaževački bend Good Ol’ Bastards.

Iako je Repetitor nastupio u Nišu pre 6 meseci, kada su niškoj publici predstavili novu pesmu koju je napisala Milena Milutinović, koja je inače bubanjar u bendu, organizatori su rekli da je interesovanje za Nišlija za njihov nastup u petak je veliko.

Narednog dana, organizatori najavljuju nastup jednog od prvih svetskih Linkin Park Tribute projekata – Piknik Park, koji će po prvi svirati u Nišu.

Piknik Park dolaze iz Mađarske, a kao Linkin Park tribute nastupaju već 20 godina. Svirali su širom Evrope i sveta, a na aktuelnoj turneji promovišu album „Live in Texas“, koji je megapopularni američki sastav objavio pre tačno dve decenije - rekli su organizatori.

Karte za nastup Repetitora mogu se naći u kafiću SoulFood Boutique by Gaga na Trgu republike i koštaće 600 dinara, dok će na ulazu cena biti 800 dinara. Ulaznice za subotnji nastup u pretprodaji mogu se kupiti na istom mestu po ceni od 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1.000 dinara.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Još neko

    17:15 // 19. 5. 2023.

    Au ljudi moji, poslušajte molim vas prvo na YT par snimaka od ovog Piknik Parka pre nego što odlučite da odete. Drugarski savet

  • Misko

    18:54 // 17. 5. 2023.

    Istina masina je verovatno opstepoznato mesto u Nisu,nego sam ja neobavesten

    • Neko iz mase

      23:00 // 17. 5. 2023.

      Kod Tempa su. Imas da ih nađeš na Facebook-u. Ni ja do skoro nisam čuo za njih.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: