Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 9. 3. 2023.

| Zabava

Rođendanski koncert Beogradskog sindikata u subotu u Nišu

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
Beogradski sindikat, Risto Delic, Promo
Beogradski sindikat posle 15 godina opet u Nišu; foto: Risto Delić / Promo

Nakon 15 godina legendarni hip-hop bend Beogradski sindikat održaće veliki koncertu Nišu, koji je zakazan za subotu, 11. marta, od 20 sati u hali “Čair”. To će ujedno biti i proslava njihovog 24. rođendana, a karte za koncert su već u prodaji i koštaju 1.500 dinara.

Nova pesma Beogradskog sindikata Čekam sreću izašla je prošle nedelje i posvećena je Nišu i južnoj Srbiji. Pesma je prvi singl sa novog albuma Sindikalno proleće i nju će dorćolski sastav prvi put uživo izvesti pred Nišlijama.

beogradski sindikat, bs Feđa i Škabo u emisiji Južnih vesti; foto: JV Kako je frontmen grupe Feđa Dimović za Južne vesti rekao oni su želeli da predstave Niš kroz umetnički prikaz i zahvalni su Nišlijama na inspiraciji.

Želimo da osvetlimo život malog čoveka za kojeg smo se mi uvek borili i da u toj nekoj nemaštini, skrenemo pažnju na bitne teme, a s druge strane da u teškom životu nađemo lepotu i motivaciju - istakao je Feđa.

Članovi benda najavljuju nezaboravno veče u Nišu, a kao gosti na koncertu nastupiće niški hip-hoper Furio Đunta i mlada Pavlina Radovanović koja izvodi etno i duhovnu muziku.

Ulaznice za koncert su u prodaji i koštaju 1.500 dinara, a mogu se kupiti na sajtu tickets.rs i svim njihovim prodajnim mestima - u knjižarama Indigo i Delfi, agenciji Big Star Travel i OMW pumpama.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • bojan

    09:25 // 13. 3. 2023.

    A da objavite neki tekst o legendarnom koncertu i prepunoj hali to ne mozete?

  • poamatrač

    11:18 // 9. 3. 2023.

    Bezbednjački sindikat se "setio" juga baš sad kad se formira pokret...

    Uvek u službi!

  • Nišlija

    11:17 // 9. 3. 2023.

    Bravo BS za pesmu - realni prikaz situacije. Niš i Južna Srbija može i mora da bude mnogo bolje mesto za život. Zaslužuje to. Valjda ćemo da dočekano bolje sutra. Pozdrav za Niš, Južnu Srbiju i BS.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: