Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:06, 29. 10. 2022.

| Zabava

Rok sastavi “E-play” i “Hazel” nastupaju u Nišu

Autor:T. R.Izvor:Južne vesti
Hazel
19. novembra od 21 sat; foto: Lea Ivković

Beogradski rok sastav E-play nastupiće u subotu, 19. novembra, od 21 sat u klubu Carpe Diem u Nišu. Kao lokalna podrška, publiku će zabavljati bend Hazel. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1.500.

Organizatori kažu da će osim starih hitova E-play promovisati aktuelni album “Sloboda” i ističu da je, prema mišljenju poznavalaca domaće rok scene, reč o najzrelijem i najboljem studijskom izdanju tog sastava.

Radujemo se sto dolazimo u Niš ponovo. Nismo se videli od Nisomnije i do sada nismo imali prilike da sviramo u Carpe Diem-u i to nas raduje. Tako da Nišlije, vidimo se - poručuje Maja Cvetković iz E-play-a.

Inače, oni iza sebe imaju pet albuma, dosta festivalskih i samostalnih nastupa u zemlji i inostranstvu. Predstavljali su Srbiju na evropskom festivalu Eurosonic Noorderslag, a nedavno su objavili i prvi lajv spot u karijeri za pesmu „Srešćemo se neki drugi put”. Njihova pesma “Sloboda” izabrana je 2021. za najbolju, a spot za spot godine.

Bend je učestvovao je na više značajnih kompilacija na ovdašnjoj rok sceni, kao što su kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću, itd. Muzika ovog benda deo je soundtrack-a u filmovima: Munje, Potraga za sreć(k)om i Zduhač znači avantura - ističu organizatori.

Za zagrevanje će biti zadužena niška rok grupa Hazel, osnovana krajem 2015. godine.

To je vrlo perspektivan sastav, koji je za relativno kratko vreme svojim kvalitetom stekao reputaciju rok benda na koji ubuduće svakako treba ozbiljno računati - navode organizatori.

Sastav Hazel učestvovao je na festivalima poput Exit-a, Nišvila i Gitarijade, a na festivalu Bass Player osvojio je nagradu za najboljeg mladog basistu u Srbiji.

Album prvenac pod nazivom “Niz paukovu nit” objavili su pre četiri godine, a njihova numera “Kasno je” bila je nominovana na festivalu MAC za najbolju alternativnu pop pesmu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jasar

    08:56 // 31. 10. 2022.

    Jeftine karte, ako moze skuplje molim vas bar zaokružite na 2000 da 100%ne dodjem, naravno ni sa ovim cenama necu posetiti sigurno računajte na mene...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: