Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 5. 1. 2017.

| Zabava

Romantična komedija i triler u niškom bioskopu “Cineplexx”

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Komedija o ocu koji hoće da zaštiti ćerku; foto: promo poster "Cineplexx"
Komedija o ocu koji hoće da zaštiti ćerku; foto: promo poster "Cineplexx"

“Zašto baš on?” i “Zatočena” su dva nova naslova koja su obogatila repertoar bioskopa “Cineplexx” u Nišu ove nedelje. U romantičnoj komediji glavnu ulogu igra poznati glumac Brajan Krenston, a udovicu u napetom trileru igra glumica nominovana za Oskara Naomi Vots.

Komedija “Zašto baš on?” govori o ocu koji je zaštitnički nastrojen prema ćerki. On za vreme novogodišnjih praznika sa porodicom odlazi kod ćerke koja je student. Poseta se pretvara u noćnu moru jer upoznaje neobičnog dečka svoje ćerke.

Poput svakog brižnog oca, Ned misli da Lerd nije dovoljno dobar za njegovu ćerku, te će pokušati da shvati šta je to što ona vidi u njemu. Nedov napad panike kulminira u trenutku kada saznaje da Lerd ima krajnje ozbiljne planove i planira da je zaprosi - navodi se u sinopsisu.

Nišlije film mogu da pogledaju danas od 18:30 i 20 sati, a u petak 6. januara će moći da ga pogledaju od 14:30. Komedija će od subote 7. januara biti na repertoaru svakog dana od 18:30 i 20:40.

Naomi Vots, nominovana za nagradu Oskar, dobila je glavnu ulogu u napetom trileru “Zatočena” u kome igra udovicu koja je zarobljena u smrtonosnoj oluji.

Ona glumi dečiju psihološkinju, koja živi u izolovanom ruralnom području u Novoj Engleskoj. Zatočena u smrtonosnoj oluji, mora pronaći način da spasi dečaka pre nego nestane zauvek - piše u sinopsisu.

Ljubitelji trilera film će moći da pogledaju svakog dana od 16:40 i 22:50, osim u petak 6. januara kada je na repertoaru od 14 sati.

Radno vreme bioskopa “Cineplexx” tokom praznika i informacije o rezervaciji karata možete pogledati na njihovom sajtu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: