Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:42, 18. 9. 2023.

| Zabava

Sandra Silađev ponovo ima "dejt" sa Nišlijama krajem septembra

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
Sandra Silađev Dejt Niš 1; foto: Dragan Sretenović
Silađev kaže da se raduje ponovnom susretu sa publikom; foto: Dragan Sretenović

Komičarka Sandra Silađev ponovo je zakazala dejt sa Nišlijama, posle nešto više od godinu dana od prethodnog izvođenja istoimene monodrame, a ističe da se raduje ponovnom susretu sa publikom u Narodnom pozorištu u Nišu 27. septembra, na početku pozorišne sezone.

Publici je Silađev postala poznata pre 6 godina, kada je počela da snima video-klipove kojim kroz različite uloge i životne situacije, na sarkastičan način ukazuje na društvene probleme i pojave, a to na svom Instagram profilu radi i danas.

Glumica je po profesiji, a odnedavno i autorka monodrame Dejt koji je prošlog leta već prikazala niškoj publici, kojoj se vraća krajem ovog meseca. Sandra Silađev Dejt Niš 2; foto: Dragan Sretenović Posle nešto više od godinu dana Silađev ponovo u Nišu; foto: Dragan Sretenović

Radujem se ponovnom susretu sa niškom publikom već na početku nove pozorišne sezone. Prošlog leta igrala sam monodramu Dejt na letnjoj pozornici Niške tvrđave. Sa velikim nestrpljenjem očekujem izvođenje monodrame u Narodnom pozorištu 27. septembra i povratak u Niš - rekla je Sandra Silađev.

Organizatori kažu da je Dejt monodrama u kojoj sredovečna gospođa i samohrana majka Olivera Živković izlazi na zakazani ljubavni sastanak, ali se njen “dejt” ne pojavljuje, ona ga čeka i preispituje se.

Koga i šta? Da li će saznati rezultate svojih zdravstvenih nalaza? Hoće li otkriti koji je smisao braka i zaklinjanja na večnu ljubav? Kako Olivera tretira majčinstvo i tumači položaj žene u današnjem društvu? Da li će shvatiti zašto je dužina haljine i visina štikle obrnuto proporcionalna jačini morala? Hoće li saznati da li su kafići prilagođeni potrebama osoba sa invaliditetom? Da li je svet sigurno mesto za tinejdžerke? Da li je bolje biti plaćena ili neplaćena domaćica? Kako samohrana majka u isto vreme i doji bebu i ide na posao?

Publika će biti u prilici da joj pomogne u odgovorima na neka od pitanja, ali ističu da ova monodrama nije namenjena maloletnim osobama, kao i da se vulgarnost i prostačka retorika koriste kao instrument kojim se prikazuju dupli standardi nametnuti pre svega ženama.

Nije dozvoljeno snimanje i fotografisanje, naglašavaju, a karte mogu da se nabave po ceni od 1.200 i 1.400 dinara preko sajta tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Srba

    16:42 // 18. 9. 2023.

    Improvizacija. Bljuvka. Sve već ima na YT.

  • jelena

    11:33 // 18. 9. 2023.

    Preporučujem, Sandra je izuzetna glumica i predstava gadja pravo u centar. Gorko i smešno, obavezno pogledajte

  • Haha

    09:00 // 18. 9. 2023.

    Gubljenje vremena,ne idite

    • Auttrikter

      19:46 // 18. 9. 2023.

      Ili ti- tezga za provinciju !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: