Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 16. 9. 2023.

| Zabava

Sergej Ćetković priredio veče za pamćenje na Letnjoj pozornici u Nišu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
IMG_20230915_205536
foto: Ljubica Jocić

Preko dva sata koncerta, tri bisa, sjajna atmosfera, pevanje u glas, stalni kontakt sa publikom, malo priče između pesama, veliki hitovi crnogorskog pevača, ali i pesme Kemala Montena i Dina Dvornika, kao i kiša koja nije oterala publiku obeležili su koncert Sergeja Ćetkovića na Letnjoj pozornici u Nišu, gradu gde je nastupio posle 5 godina. Bilo je to veče za pamćenje i za publiku u Nišu koja je ustala već tokom prve pesme, ali pevača koji se više puta zahvaljivao i najavio da će naredne godine doći da obeleži "zajedničkih 25 godina njegove karijere".

IMG_20230915_205152 foto: Ljubica Jocić Već sa prvim taktovima pesme Na prvi pogled svi u publici su ustali, mnogi su početak koncerta želeli da sačuvaju u memoriji telefona ili da uživo prenosom podele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nakon pesme Sergeja je dočekao veliki aplauz, a on je odgovorio:

Dobro veče, Niš! Koliko smo se radovali ovom susretu, planirali koncert. Pre 5 godina smo poslednji put bili ovde. Jeste dobro raspoloženi? Atmosfera je sjajna - rekao je Sergej.

IMG_20230915_214101 foto: Ljubica Jocić Počela je tada pesma 25. sat, pa Nazovi me i drugi hitovi uz koje je publika pevala zajedno sa pevačem.

Sledeće godine Sergej Ćetković obeležava četvrt veka karijere ili što on kaže "25 zajedničkih godina jer to nisu samo njegove godine rada", a kazao je da će i Niš biti među gradovima koji će proslaviti jubilej.

Stalno je imao komunikaciju sa publikom, da li da proveri da li je neki gospodin "svojom voljom na koncertu ili je nateran", da zamoli mlađe da malo ostave telefon i prepuste se atmosferi i energiji koja je bila snažna.

IMG_20230915_215314 foto: Ljubica Jocić Često se dešava da zaljubljeni parovi iskoriste koncert Sergeja Ćetkovića za prosidbu, ali večeras toga nije bilo već je jedan par izašao da otpleše uz jednu pesmu na bini pored pevača.

Publika je ispunila Letnju pozornicu, nije imala gde kap kiše da padne, što se kaže, a nije da nije pokušala. Krenuo je i pljusak, neki iz publike su otvorili kišobrane, neki se zaštitili odećom, a većini nije smetalo da nastavi da uživa.

Ćetković je otpevao i pesmu Nije htjela Kemala Montena i hit Dina Dvornika Zašto praviš slona od mene, a "prvi kraj" koncerta bio je nakon pesme Još volim te, ali publika nije dozvolila da se tako završi.

IMG_20230915_210132 foto: Ljubica Jocić Izašali su ponovo Sergej i njegov bend, otpevali velike hitove Pogledi u tami, Pola moga svijeta, Prsten na sto, a onda opet pokušali da završe koncert.

Usledio je drugi bis i zajedničko pevanje pesme Istine i laži, pevač je snimio publiku, pa se opet oprostio.

Treća-sreća je usledila na veliko zadovoljstvo publike i oproštaj od Niša uz pesmu Znaj da moja si nakon kog je publika, puna pozitivnih utisaka i lepih sećanja, napustila Letnju pozornicu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • AnikaM

    15:14 // 16. 9. 2023.

    Koncert je bio SUPER!!! Nije covek morao da mesecima pod nos gura svoje letke i lepi se po Nisu gde god stigne samo da mu neko dodje kao jedna doticna pevaljka za ciji koncert niko nije dao izvestaj, a na glavu nam se baba popela koliko se gurala sa reklamama po svim manifestacijama u gradu.Alavost nema granicu. I mala ispravka, Sergej je gostovao u Nisu u Domu Vojske u oktobru 2017.Znaci 6 godina

  • Jelena

    14:22 // 16. 9. 2023.

    Kao i uvek na Sergejevom koncertu - VRHUNSKO izvođenje... gospodski i sa uživanjem! Bravo! Sve pohvale...do sledeće prilike!

  • Marija

    13:26 // 16. 9. 2023.

    Kao i uvek na Sergejevom koncertu mnogo dobre energije. Uživali smo uz njegove pesme, pa i uz deo pesme "Polomiću čaše od kristala".
    Žao mi je što je jedan mladić iz publike ostao uskraćen za pesmu "Ako te nije pronašla ljubav".
    Jedva čekam naredni koncert dogodine.

    • XXX...L

      17:39 // 16. 9. 2023.

      @Marija : "Polomiću čaše od kristala" , davno još otpevao je Miroslav Ilić , tekst pok. Obren Pjevović... e , ako nisam u pravu - ja se izvinjavam !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: