Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:03, 3. 5. 2023.

| Zabava

“Six Pack” ovog vikenda u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic
Multiinstrumentalista i pankeri iz Smederevske Palanke, ovog vikenda u "AKC Fuzz"-u; foto: Aleksandar Mijalković

U okviru dvonedeljne balkanske turneje, jedan od najpoznatijih “one-man” bendova King Automatic nastupiće u petak 5. maja od 21 sat u niškom AKC Fuzz-u, dok će na istom mestu i u istom terminu u subotu 6. maja po prvi put u Nišu će nastupiti i pankeri iz Smederevske Palanke Six Pack, koji će tom prilikom promovisati novi singl.

“One-man” bend jedna je od najtežih rokenrol disciplina, koja podrazumeva pevanje i sviranje više instrumenata istovremeno, kažu organizatori i dodaju da King Automatic to radi fokusirano i efektivno, kako publici ne bi bilo monotono na njegovim nastupima.

Frontmen Six Pack-a Miki Radojević najavio je da će koncert u Nišu trajati 2 sata, poput prethodnih u Zagrebu, Zemunu, Novom Sadu, Splitu i Kraljevu, kao i to da će publika, skeniranjem QR koda na ulaznici, moći da odgleda spot za novi singl Trash, koji će Nišlije premijerno čuti u subotu.

Posle globalno tegobnog perioda vezanog za pandemiju i udarca na muzičku industriju, Six Pack je imao dve veoma uspešne koncertne godine što je bendu vratilo ogromno sviračko samopouzdanje i donelo mnogo lepe energije na samu binu. Sviramo nasmejani i ne štedimo repertoar, publici pružamo više nego što se obično očekuje od pank-rok nastupa - rekao je Radojević.

Ulaznice za nastup King Automatic-a mogu se naći u Birtiji kod Dušana po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara. Karte za nastup Six Pack-a, u pretprodaji, koštaće 800 dinara i takođe se mogu kupiti u Birtiji kod Dušana, dok će na ulazu koštati 1.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Billy The Kid

    17:52 // 3. 5. 2023.

    Ništa od svirke! Trodnevna žalost u R. Srbiji!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: