Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:38, 8. 11. 2018.

| Zabava

Špijunski triler, animirani film i ratna priča o Drugom svetskom ratu u niškim bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
mreza spijuna
Od špijunskih do animiranih filmova u niškim bioskopima; foto: Vilin Grad

Ljubitelji filmske umetnosti ovo nedelje imaće prilike da u Cineplexx-u i Vilinom gradu pogledaju filmove najrazličitijih žanrova - biće prikazan špijunski triler Ono što nas ne ubije, animirani film Princeza i zmaj, romantična komedija Romansa u Maloj Italiji, ratni film Overlord, kao i drama o odrastanju u teškim uslovima Banditi u potrazi za mamom. Inače, za 13. novembar zakazana je premijera nastavka filma Fantastične zveri.

Ono što nas ne ubije je, navode iz bioskopa, špijunski triler, nastavak Devojke sa tetovažom zmaja.

U filmu pratimo dobro nam poznate protagoniste Lizbet Salander, mladu hakerku i novinara Mikaela Blomkvista koji se nalaze uhvaćeni u mreži špijuna, sajber kriminalaca i korumpiranih vladinih službenika. Strah, napetost i nove pretnje s kojima se suočavaju primoraće beskompromisnog lovca na istinu i genijalnu ekscentričnu hakerku da ponovo udruže snage - navode u bioskopima.

animirani film Još jedna sinhornizovana bajka; foto: Vilin gradAnimirani film Princeza i zmaj – beskrajna priča, namenjen je za najmlađu publiku, a smešten je u svetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnomova.

U Cineplexx-u će, navode, biti prikazan i ratni film smešten u vreme Drugog svetskog rata, tačnije u “Dan D”.

Veče uoči Dana D, američki padobranci iskrcavaju se iza neprijateljskih linija, kako bi odradili zadatak od suštinske važnosti za uspeh invazije. Ali, kako se približavaju svojoj meti, shvataju da se tu dešava nešto mnogo više od nacističke okupacije sela i obične vojne akcije. Tako će se naći u borbi sa natprirodnom silom, koja je deo nacističkog eksperimenta - navode u Cineplexx-u.

U Vilinom gradu biće prikazan i film U potrazi za mamom koji govori o mališanima koji tragaju za majkom koja ih je napustila i na tom putu, ulaze u svet ulice, gde nalaze slobodu.


Sledeće nedelje premijera filma "Fantastične zveri 2"

Nakon što su ljubitelje Hari Poter franšize, prošle godine oduševili filmom Fantastične zveri i gde ih naći, slavna spisateljica J.K. Rouling, i studio Vorner Bros pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje sveta čarobnjaka.

U novom nastavku Fantastičnih zveri, pratimo Njuta Skamandera i Albusa Dumbledora u nastojanjima da stanu na kraj mračnom čarobnjaku Gelertu Grindelvaldu. U knjizi Hari Poter i relikvije smrti čitaoci i su mogli saznati da su Albus i Gelert nekad bili vrlo bliski, pre nego što su postali najgori neprijatelji. Radnja ovog nastavka je puno dinamičnija. A uz sjajan scenario i režiju, ono što dodatno pojačava doživljaj filma je kostimografija i scenografija - navode u bioskopima.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Vilin grad i Cineplexx.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: