Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 1. 6. 2015.

| Zabava

Spot niške pevačice "zavrteo" se na MTV

Autor:J. CanićIzvor:Južne vesti
bojana
Spot je prikazan u emisiji "Videography"

Video-spot za pesmu “Bish”, koja je mešavina hip-hopa, elektronik-densa i PBR&B, a izvodi je mlada pevačica iz Niša Bojana Vasev, od početka maja počeo je da se prikazuje na popularnom muzičkom kanalu MTV Adria.

Iako je kao mala maštala da se njena pesma pojavi na kultnom kanalu MTV, kada je to postala realnost Bojana, kako kaže, nije skakala od sreće, već je to shvatila kao obavezu da nastavi “punom parom”.

Shvatila sam da nema nazad i pomalo se uplašila, jer ovo je prelazak na novi, viši nivo. Sad to moram da opravdam, ne smem da odustanem već da radim još više - kaže Bojana Vasev.

bojanavasev2 Bojana nastupa u Bugarskoj, Srbiji, kao i zemljama regiona

Kaže da je verovala da će ovaj uspeh doći, jer “ako radiš dosledno, kvalitetno i daješ sebe, to će stići na prava vrata”.

Nišlijka koja je završila nižu i srednju muzičku školu, a uskoro će diplomirati na odseku za pop i džez pevanje na Nacionalnoj muzičkoj akademiji u Sofiji, pisala je tekst za pesmu, dok je za muziku zaslužan producent Diamondz. Objašnjava da je tekst na engleskom pošto joj je cilj svetska scena.

Pesma govori o borbi za uspeh među mladim muzičarima. Sada svako može da snimi pesmu i predstavi sebe, što je dobro, ali i loše. Mnogi su na sve spremni zbog uspeha - objašnjava 23-godišnja pevačica.

BISH-COVER Spot za pesmu "Bish" promovisan krajem marta u niškom klubu "Feedback" Napominje da je pesma i motivaciona jer ima poruku da svako “treba da izgura svoju priču kada izabere pravi put”.

Mlada pevačica kaže da je osnova muzike koju izvodi hip-hop i R&B, dok su ostali pravci samo “začin”, kao i da se uvek trudi da pesma zvuči kao Bojana, a ne kao Bijonse ili neko drugi. Uveliko radi na novim pesmama sa timom producenata “Wet job dopeartment”, ali kaže da ih neće predstavljati bez spota.

Kao mlad muzičar sada je neophodno da imaš spot za pesmu kako bi privukao pažnju. Prosto, moraš da imaš sve. Youtube i view su sve - kaže Bojana.

Kao solo pevač ova Nišlijka nastupa nešto više od godinu dana, a pre toga je pevala u niškom bendu “El jazzira”, kao i prateći vokal nekim srpskim muzičarima.

Spot za pesmu "Bish"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bish iz Nish

    20:36 // 1. 6. 2015.

    Bez hejta, ali ja ne bih boldovao "pisala je tekst za pesmu".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: