Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 18. 10. 2017.

| Zabava

Srpska akciona komedija i američki trileri ove nedelje u bioskopima

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
Sedišta Cineplexx
Novi filmovi u bioskopima "Cineplexx" i "Vilin grad" u Nišu; foto: Vanja Keser

Od 19. oktobra u niškim bioskopima “Cineplexx” i “Vilin grad” filmofili će moći da gledaju srpsku akcionu komediju “Prokleti pas” sa Srđanom Žikom Todorovićem u glavnoj ulozi. Repertoar je ove nedelje bogatiji i za triler “Sneško” rađen po svetskom bestseleru Jua Nesbea, kao i triler “Geostorm”.

Srpski film “Prokleti pas” režirao je Dragan Pešikan, a u ovoj akcionoj komediji publika će na velikom platnu moći da vidi Žiku Todorovića, Ninu Seničar, Jelenu Galović, Maju Lukić, Igora Pervića, Ivana Jevtovića, Miloša Vlalukina, Milicu Zarić i Aleksandra Šapića. Priča prati ljude koji dolaze u sukob sa kriminalnom bandom, navodi se u opisu filma, koju predvodi neumoljivi narko diler.

Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog verenika dovode kriminalce u zabunu da je reč o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri devojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke - piše u sinopsisu.

U niškim bioskopima prikazivaće se i triler “Sneško”, koje je zasnovan na svetskom bestseleru pisca Jua Nesbea, u kome glavnu ulogu ima glumac Majkl Fasbender, a režirao je Tomas Alfredson. U sinopsisu se navodi da kada glavni detektiv elitnog kriminalističkog odeljenja počne da istražuje nestanak žrtve prvog snežnog dana, uplašiće se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan.

Uz pomoć genijalnog regruta (Ferguson), ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim, ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo pre nego što sneg ponovo padne - navodi se u opisu.

Filmofili će u “Cineplexx”-u i “Vilinom gradu” moći da gledaju i akcionu naučnu-fantastiku “Geostorm”, od producenta i scenariste filma “Dan nezavisnosti”. Radnja filma govori o katastrofalnim klimatskim promenama, koje počinju da ugrožavaju opstanak Zemlje.

Svetske vođe se ujedinjuju i odlučuju da stvore veliku mrežu satelita oko planete, koji će kontrolisati klimu i čuvati stanovništvo celog sveta. Nakon uspešnog čuvanja Zemlje dve godine, nešto krene po zlu. Dva brata će morati da reše kvar pre nego što sateliti za kontrolu vremenskih uslova stvore oluju epskih razmera koja će u par sati izbrisati sve i svakog na Zemlji - piše u sinopsisu.

Podsećamo, u petak 20. oktobra od 20 sati će u bioskopu “Cineplexx” biti održana specijalna projekcija filma “Prokleti pas”, na kojoj će se pred niškom publikom pokloniti ekipa filma. U ovom bioskopu u sredu 25. oktobra biće prikazivani filmovi u okviru “Gete fest”-a.

Šta se sve prikazuje u bioskopima “Vilin grad” i “Cineplexx” zainteresovani mogu da pogledaju na njihovim sajtovima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: