Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 14. 12. 2016.

| Zabava

Srpsko-crnogorska komedija, horor i dokumentarac u niškom bioskopu

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Crna komedija u
Crna komedija u "Vilinom gradu"; foto: Vilin grad promo

Nišlije će od 15. decembra u „Vilinom gradu“ moći da gledaju srpsko-crnogorsku crnu komediju „Igla ispod praga“, horor film „Oličenje zla“ i dokumentarac o bendu „The Stooges“. Na repertoaru je i film „Odmetnik-1“, priča o događajima koji su se desili pre radnje filma „Ratovi zvezda – Nova nada“ iz 1977. godine.

Glavne uloge u komediji „Igla ispod praga“ pripale su Nikoli Ristanovskom, Seki Sablić, Ljubomiru Bandoviću i Bogdanu Dikliću, a publika će moći da je pogleda radnim danima i vikendom od 16:30.

Ovo je crna komedija koja govori o stanovnicima sela na poluostrvu koji su na pragu da prodaju veliku zemlju i time reše sve svoje probleme, u čemu im smeta pop koji odbija da proda svoj deo – navodi se u sinopsisu.

Dokumentarni film „Gimme danger“ je priča o bendu „The Stooges“, jednom od najvećih rokenrol sastava svih vremena. Na repertoaru je svakog dana od 18:30. Dokumentarac o bendu "The Stooges"; foto: Vilin grad promo Dokumentarac o bendu "The Stooges"; foto: Vilin grad promo

Reditelj Džim Džarmuš je primetio ovaj bend u En Arboru, mestu odakle dolazi Džejms Osterberg (Igi Pop). Slušao ih je kada se bendu pridružuju gitarista Ron i bubnjar Skot. Menjajući postavku benda, vremenom su se ustalili kao jedno od vodećih imena na detroitskoj muzičkoj sceni. Džim otvara svoju arhivu, predstavljajući Igija u velikom vremenskom rasponu, u godinama strasti i zavisnosti – stoji u sinopsisu.

„Oličenje zla“ je horor film, sa primesama trilera, u kojoj glavni lik glumi naučnika koji pokušava da dokaže da je zaposednutost u stvari bolest. Ljubitelji ovog žanra će film moći da pogledaju svakog dana od 22:30.

Informacije o ceni i rezervaciji karata možete dobiti na sajtu bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: