Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:22, 25. 5. 2018.

| Zabava

"Star Wars priča" i još nekoliko novih naslova u bioskopima u Nišu

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
bioskop
Novi naslovi i žanrovi na velikom platnu niških bioskopa; foto: Cineplexx

Na velikim platnima niških bioskopa prikazivaće se fantazija Solo: Star Wars priča, koja će publiku "povesti" na put kroz kosmos. U Vilinom gradu je na repertoaru i film Ogledalo u kome igra Nikolas Kejdž, a u Cineplexx-u su novi naslovi Doviđenja tamo gore i film nagrađen Oskarom Fantastična žena.

U oba bioskopa u Nišu je novina Star Wars priča, a kažu da će ovaj film "ukrcati" publiku na Hiljadugodišnjeg Sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija.

Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku - piše u sinopsisu.

U glavnim ulogama, pored Aldena Ehrenrajha, našli su se i Vudi Harleson, Emilija Klark, Pol Betani I Tandi Njuton, a režiju potpisuje Ron Hauard.

Vilin grad je ove nedelje bogatiji i za ostvarenje Ogledalo, a radnja prati par koji kupuje stari motel u pustinji, u potrazi za novim početkom u životu.

No, ono što se isprva čini kao savršeni beg se brzo pretvara u uzbudljivu avanturu kroz tajanstveni svet kada Rej (Nikolas Kejdž) otkrije dvostruko ogledalo i slučajno svedoči ubistvu - navodi se u opisu.


U Cineplexx-u još novih naslova i "movie night"

Filmofili će ove nedelje u bioskopu Cineplexx moći da gledaju film Fantastična žena, koji je nagrađen Oskarom za najbolji strani film, a govori o snažnoj, borbenoj ženi, koja se, nakon gubitka voljene osobe, suprotstavlja svetu koji je osuđuje i diskrimiše, i pored svega, traži lepotu u svemu. Nju igra glumica Daniela Vega.

Novi naslov u ovom bioskopu je i Doviđenja tamo gore, a priča počinje nekoliko dana pre potpisivanja primirja u Prvom svetskom ratu novembra 1918, kada Edvard Perikur spasava Albera Majara od sigurne smrti.

Ova dva čoveka nemaju ništa zajedničko, osim rata. Poručnik Pradel, naredivši besmislen napad uništava njihove živote, istovremeno im povezujući sudbine u nesreći. Na ruševinama pokolja i smrti Prvog svetskog rata, osuđeni na život, njih dvojica pokušaće da prežive. Kako se u teška vremena ne biraju sredstva, Pradel svoju budućnost graditi na leševima žrtava rata, a Edvard i Alber pred očima ožalošćenih porodica stradalih heroja nacije izvešće istorijsku prevaru organizujući njihove komemoracije - piše u opisu filma.

Za one koji imaju Cineplexx bonus karticu ili žele da postanu članovi kluba, večeras od 20 sati mogu da dobiju duple bodove za kupljene karte za specijalnu projekciju "Star Wars priče". Potrebno je da se karte kupe na blagajni ili onlajn, u toku dana.

Kompletan repertoar niških bioskopa Cineplexx i Vilin grad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: