Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 10. 3. 2017.

| Zabava

Surduličanka predstavlja Srbiju na izboru za Mis Evrope

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Amanda Manasievski predstavlja Srbiju na takmičenju Mis Evrope; foto: Milan Rakić
Amanda Manasievski predstavlja Srbiju na takmičenju Mis Evrope; foto: Milan Rakić

Na takmičenju za najlepšu devojku Evrope, našu zemlju ove godine će predstavljati Amanda Manasievski iz Surdulice. Izbor za Mis se održava u Bejrutu, a boje Srbije braniće mlada studentkinja koja je do sada već nosila titulu najlepše na takmičenjima. Finale je u nedelju 12. marta.

Amanda ima 21 godinu i studira u Nišu, kazali su u njenoj agenciji, a modelingom se bavi 6 godina. Titulu najlepše osvojila je 2012. godine na izborima za Mis Niša i Mis centralne Srbije. To joj je, dodaju, omogućilo da učestvuje u zvaničnom izboru za Mis Srbije iste godine, kada je ušla u top 4 najlepše Srpkinje.

Posle duže pauze u takmičenjima, ponovo je učestvovala i postala Miss Balkana 2016. u prelepom Ohridu, a zatim i prva pratilja na manifestaciji Top International Model of the World 2016, u Herculane banji u Rumuniji, gde je u užem krugu učestvovalo četrdesetak devojaka iz celog sveta - kazali su u Agenciji "Snob".

Učestvovala je u brojnim spotovima i reklamama, dodaju u Agenciji, kao i na modnim revijama u Srbiji, regionu i svetu. Najviše joj, kaže, prija kada predstavlja svoju zemlju.

Finale se može pratiti na zvaničnom sajtu putem lajv striminga.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milivoj

    17:19 // 10. 3. 2017.

    Prava lepotica! Njoj bi trebalo neka naša firma da bude sponzor kako bi posle posete evropi lepo vratila se u našu zemlju i nastavila da ovde lepo živi, a ne da nam se lepa ženska deca smucaju po evropi kao što je praksa u poslednje vreme.

    • sale

      19:45 // 11. 3. 2017.

      A ruzna zenska deca nek se smucaju?
      Jel da?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: