Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:24, 4. 7. 2016.

| Zabava

Sve spremno za koncert “Galije”, “Van Gogh”-a i “Novembra”

Autor:M. V.Izvor:Južne vesti
nesa-galija-foto:-fb-galija
Trostruko rokenrol slavlje; foto: FB strana "Galija", Vukašin Stanojević

U ponedeljak 4. jula od 20:30 na platou Tvrđave pred niškom publikom nastupiće rok bendovi Galija, Van Gogh i Novembar koji će svirkom na jednodnevnom festivalu “5 do 100” proslaviti svoje jubileje.

Legendarna niška Galija slavi 40 godina postojanja, tokom kojih su nastali brojni hitovi poput "Gospi", "Burna pijana noć", "Još uvek sanjam", "Skadarska", "Trube" i druge.

Biće to pravo slavljeničko veče, noć jubileja. Događaj je izuzetan, jer se retko kada spoje tri benda koja slave godišnjice - ističe frontmen Galije Nenad Milosavljević.

Novembar-foto-Ivan-Arsenov "Novembar"; foto: Ivan ArsenovBeogradski Van Gogh već 30 godina pravi hitove kakvi su "Neko te ima", "Hodi", "Klatno", "Brod od papira", "Anđele moj brate", dok je pre 25 godina alternativni Novembar “grunuo” na scenu sa klasicima poput "Irene", "Ko je sunce ubio", "Gledaj kako ljubav umire".

Niš zaslužuje jedan ovakav veliki spektakl. Odlično je mesto, veliki prostor, dobra je energija… Nadam se da će ljudi sa osmehom doći da zajednički, rođendanski proslavimo kako dolikuje jubileje svakog od bendova - kaže Zvonimir Đukić Ðule iz benda Van Gogh.

Frontmen Novembra Goran Kostić kaže da će festival otvoriti dobrom, brzom i žestokom svirkom.

“5 od 100” mi izgleda jako dobro, to je dobar festivalski spoj. A i vežu nas, pojedinačno, okrugle godišnjice. Naravno od najstarijih, pa do nas, najmlađih. Mi najmlađi sa 25 godina - kaže Kostić.

Već od 19 sati može se ući u festivalski prostor, a okupljene će do 20:15 “zagrevati” DJ Miki.

Prvi nastupa Novembar od 20:30, od 21:30 na binu izlazi Van Gogh, a od 23:30 će publika moći da uživa uz Galiju, sve do 01:15.

Festival će zatvoriti DJ Miki, nastupom do 3 iza ponoći.

Pojedinačna ulaznica za "5 do 100" je 800  dinara, dok je "Karta za dvoje" 1.200 dinara.

Karte se mogu kupiti u radnjama Energy music shop, CD sound, knjižarama “Indigo“ i “Delfi“, agencijama "Big Star travel", "Travego", "Fun Travel" i na OMV pumpama, a biće prodavane i na ulazu na festival.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: