Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:15, 19. 4. 2016.

| Zabava

Svetski poznati di-džejevi na žurki u bivšem magacinu

Autor:S. J. Izvor:Južne vesti
DJ
Magacinski prostor "Fabrike" će prvi put biti iskorišćen za žurku; foto: "Roots Alternative"

Neki od svetski poznatih di-džejeva iz Srbije i Bosne i Hercegovine nastupiće 23. aprila na, kako kažu organizatori iz "Roots Alternative" koji na ovaj način slave prvi rođendan svoje organizacije, novootkrivenoj lokaciji za žurke - u prostoru u Zetskoj ulici koji su nazvali "Fabrika".

Uz lokalnu podršku za žurku koja počinje u 22 sata najavljeni su Forest People iz Bosne i Hercegovine, Kristina Lalić iz Beograda i Sayyed Bandar iz Novog Sada.

Di-džej Forest People predstaviće se "mračnim, prljavim i dubokim tehnom", koji je nastupao u Nemačkoj, Austriji, Holandiji i Francuskoj.

Forest People Poznate di-džejeve podržaće i NišlijeKristina Lalić, koja se u elektronsku muziku i di-džejing zaljubila još devedesetih godina, pre nego što je počela time da se bavi bila je tonac, muzički urednik i imala svoju radio-emisiju "Belgrade Clubbing". Di-džejingom se bavi od 2010. godine i, kako kažu organizatori, njen rad karakteriše muzika puna energije.

Ono po čemu je specifičan Sayyed Bandar, kažu organizatori, jeste to što on "hipnotiše publiku svojim setovima i prelazima". Njegov žanr je industrial, dark i dub techno. Kao student digitalne obrade signala, kreira i sopstvene efekte.

Članovi organizacije "Roots Alternative" najavljuju nezaboravan provod i podsećaju na žurku u Lalincu koja je prošle godine trajala punih 17 sati.

Karte se u pretprodaji po ceni od 400 dinara mogu kupiti u kafiću "Gnezdo" i u prodavnici "ZlaShtek" i rezervisati telefonom na brojeve 062/187-2429, 061/549-4754 i 064/446-4644.

Na ulazu će koštati 600 dinara.

Do sada nekorišćeni magacin "Fabrika", koji će biti specijalno uređen za ovu priliku, nalazi se u Zetskoj ulici broj 53, prekoputa kafane "Jastrebac".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • CVETKO prvi

    09:44 // 20. 4. 2016.

    Trebali su pozvati av, av , DA svečano OTVORI "FABRIKU" !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: