Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 3. 6. 2021.

| Zabava

Tradicionalno Palilulsko veče okupilo veliki broj Nišlija

Autor:U. K.Izvor:Južne vesti
palilulsko3-2021-foto-vk
foto: V. K.

Na terasi Niškog kulturnog centra juče je održana tradicionalna manifestacija Palilulsko veče u okviru obeležavanja gradske slave. Veliki broj okupljenih Nišlija tokom cele večeri zabavljali su Gale Kerber, KUD Abrašević, ansambl Groš, omladinsko pozorište Treća polovina i njihova adaptacija pod imenom Zana Zanfirović.

Program je počeo u kasnim popodnevnim satima takmičenjem u igranju klikera, da bi nakon toga usledio i prvi nastup večeri koji su održali KUD Abrašević. Usledili su nastupi plesnih škola i dečijih horova, kao i obraćanje Episkopa niškog Arsenija.

Sve veći broj Nišlija je pristizao u večernjim satima, tokom nastupa benda Kramer, nakon kojih je Gale Kerber okupljene sugrađane podsetio na najveće hitove ove kultne grupe.

Usledio je nastupa Rikija i Ivane Nedović, kao i adaptacija Zone Zamfirove, omladinskog pozorišta Treća polovina, pod nazivom Zana Zanfirović. Sve do ponoći nizali su se nastupi lokalnih grupa Groš, Varošani, La Campanela i Crne Mambe, koje su izvodila poznate starogradske, romske, pop i rok hitove.

Pored muzičkog programa prolaznici su bili u prilici da pogledaju fudbalsku utakmicu veterana, košarkašku utamicu, takmičenje u šahu, kao i da probaju kotlić koji je specijalno pripreman za prisutne Nišlije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Djora

    23:48 // 3. 6. 2021.

    Pozdrav,potrebna mi je tacna informacija ili neko obavestenje,kao sto svi mozemo videti da nastupaju Natasa Bekvalac,Ana Kokic i mnogi drugi po klubovima i kaficima,kao i u CG,RS,BIX, da li je dozvoljen scenski nastup(uzivo muzika) u bastama na otvorenom u Srbiji do 00h?
    Hvala na odgovoru

  • Ljuba

    22:35 // 3. 6. 2021.

    Gradska slava se obeležava drugačije. Žao mi je ali Niš je izvesno palanka, selendra.

  • KOVID20

    13:42 // 3. 6. 2021.

    I šta je sad problem, pa crveni glasovi? Čovek lepo pita da li sad možemo svi da organizujemo proslave sa živom muzikom do 24h. Čekaju ljudi svadbe, rođendane, mature...koja je razlika između 4000 gusto nspakovanih navijača u hali u Beogradu, ove proslave u Nišu, i bilo koje druge proslave. Neka mi neko objasni...ali neko pametab.

    • Marko Jovanovic

      17:45 // 3. 6. 2021.

      Ma ovde nije bilo 200 čoveka, više ih je na keju za vikend...

      A drugo, ovo nema veze sa pameću.. ima veze sa prizemnim ljudskim osobinama prikazivanja moći.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: