Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:48, 28. 9. 2018.

| Zabava

Trileri, komedija i dečji filmovi na repertoarima niških bioskopa

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Sibir
Mafija postaje nestrpljiva; foto: print screen/Youtube

Brojni noviteti nalaze se na repertoarima niških bioskopa Vilin grad i Cineplexx ove nedelje, pa će tako mališani moći da uživaju u Stopalićima i Zlogonjama, za one koji žele da se nasmeju tu je komedija Blackkklansman, a tu su i film Zvezda je rođena sa Lejdi Gagom u glavnoj ulozi, kao i nekoliko akcija.

Kianu Rivs glavni je lik trilera Sibir, koji dolazi u Rusiju kako bi prodao skupi dijamant. Ipak, vredni kamen nestaje, a ruska mafija postaje nestrpljiva. Još jedan od trilera koji će se ove nedelje naći u niškim bioskopima je i Pepermint, sa Dženifer Garner u glavnoj ulozi.

Film prati majku koja se budi iz kome nakon što su joj muž i ćerka ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sistem štiti ubice od pravde, njena životna misija postaje osveta suprugove i detetove smrti. Provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke - kažu u Cineplexx-u.

Rađen po istinitoj priči, ruski triler Ubiti po viđenju takođe će se naći na repertoaru Cineplexx-a, a govori o grupi specijalaca koja prati nemilosrdnog teroristu Bazgaeva, koji planira nove “akcije”. Tu je i biografska komedija BlacKkKlansman.

Fantastični vizionar, Spajk Li, predstavlja nam neverovatnu priču o jednom američkom heroju - navode u Vilinom gradu.

Za najmlađe će se prikazivati animirani film Stopalići, još jedna priča o Jetiju, koji ovog puta pronalazi čoveka, a tu je i domaće porodično ostvarenje Zlogonje. Treći rimejk filma Zvezda je rođena priča je o ljubavi, spletkama i ljubomori.

Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bradli Cuper i višestruko nagrađivana, zvezda Lejdi Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, zajedno u filmu Zvezda je rođena - kažu u niškim bioskopima.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx i Vilin grad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: