Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:13, 17. 11. 2022.

| Zabava

Trio "Repetitor" stiže u Niš i poručuje: "Niša nam nikad dosta"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Repetitori-JV-(17-of-17)
Repetitor već nastupao u klubu "Feedback", foto: JV / Marko Pekić, arhiva

Alternativni garažni rok/post pank trio Repetitor iz Beograda nastupiće u petak, 18. novembra u klubu Feedback gde će svirati svoje najpoznatije pesme, ali i prvi put niškoj publici predstavi i jednu novu. Kako su poručili iz benda, sa nestrpljenjem očekuju nastup mnogo su se uželeli Niša.

Repetitori-JV-(7-of-17) Ponovo pred Nišlijama; foto: JV / Marko Pekić, arhiva Posle manje od godinu dana Repetitor će ponovo nastupiti u niškom klubu Feedback, a kako kaže frontmen benda Boris Vlastelica, iako nije prošlo mnogo vremena od poslednjeg nastupa, bend stalno “juži” i sa nestrpljenjem čeka svaki dolazak u Niš.

Svirali smo skoro u Sofiji i Skoplju, tako da non stop kružimo, južimo, prolazimo tu negde oko Niša pa smo se uželeli. Od Majdanpeka pa do Vranja nema greške. A Niš je tu glavni - rekao je Vlastelica.

Publika koja prati rad Repetitora navikla je na nastupe pune energije, instikta i impulsa, a Boris zaključuje da, pored grotla koji će napraviti u dubinama Feedback-a, Nišlije će moći da čuju i nežnije pesme, ali i premijeru nove, koju je napisala Milena Milutinović, koja je inače bubanjar u bendu.

Pored Borisa i Milene, treći član Repetitora je Ana-Marija Cupin, a karte za niški koncert već su u pretprodaji po ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: