Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:54, 5. 1. 2018.

| Zabava

“Tropiko bend” najverovatnije svira za doček “Srpske” u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Park Svetog Save
Iz Opštine zasad nisu mogli da potvrde da će svirati "Tropico bend", jer još nije istekao rok za žalbu; foto: Vanja Keser

Iako u Opštini Medijana, koja tradicionalno organizuje doček Pravoslavne nove godine u Nišu, još nisu mogli zvanično da potvrde ko će zabavljati publiku u Parku Svetog Save, prema javnoj nabavci koju su raspisali to će najverovatnije biti pop grupa Tropiko bend.

U javnoj nabavci za izbor izvođača koji će svirati za "Srpsku", koju je najveća niška opština raspisala u decembru prošle godine, traži se da Tropiko bend svira u Svetosavskom parku 13. januara, a trebalo bi da taj koncert Nišlije košta 2,1 milion dinara bez PDV-a.

Predmet javne nabavke: Usluge organizovanja dočeka srpske Nove godine - organizovanje nastupa grupe Tropiko bend dana 13.01.2018. u parku Sv. Save za doček srpske Nove godine u trajanju od 120 minuta - piše u javnoj nabavci.

Ipak, u Opštini nisu mogli da potvrde da će bend koji su tražili i svirati za doček, jer je još nije prošao rok za žalbu i sa ovim bendom još nije sklopljen ugovor.

Inače, Tropiko bend je pop grupa koja postoji od 2002. godine, a predvode je Leskovčani. Poznati su po pesmama Bojim se, Ti ne znaš, Zar ti, Zauvek tvoj, Sve moje zore i drugim.

Podsetimo, za doček Pravoslavne nove godine je publiku u Svetosavskom parku prošle godine zabavljala Marija Šerifović, a priređena je i 3D projekcija na zidu Crkve Svetog cara Konstantina i carice Jelene, koju je pratilo više hiljada ljudi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Greška do greške

    09:13 // 8. 1. 2018.

    Lepo napisao neko DS još uvek iz njega nije izašao očigledno ( stara ljubav zaborava nema ). Pa šta se očekuje kada jedini većnik koji ima bilo kakve veze sa onim što tamo vodi, čitaj radi, jeste Jovković jer je profesor i vodi obrazovanje i sport! Ko je stručan? Todorovic ( elektronac - kultura )! Mihajlović ( kom. za sport - tehnikalac u vodovodu)! Šta očekivati? Pogledaj ko su saradnici? Ko s

  • E moj vi...

    09:29 // 6. 1. 2018.

    Mi imamo predsednika iz Stajkovce! Koji dovodi bend za 2,1 mil? Pa o čemu pričamo a interesuje me ko ih na kraju dovodi opet neka firma registrovana juče?!?!? Kao za drvo??? Zaboravili smo se malo? Ne može DS da izadje iz njega kao ni selo iako dugo živi u gradu!!!

  • Numancia

    18:40 // 5. 1. 2018.

    Pinkovim pulenima,morala da se nadje tezga,pa ajde u Park!
    Tropiko band u tropadjoz grad!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: