Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 27. 4. 2017.

| Zabava

U "Cineplexx"-u 4 nova naslova i premijera "Čuvara galaksije 2"

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
Sedišta Cineplexx
Za rođendan jeftinije karte za 2D i 3D projekcije; Foto: Vanja Keser

Nišlije koje uživaju u filmskim ostvarenjima na velikom platnu od danas će u “Cineplexx”-u moći da pogledaju komediju, avanturu i fantaziju, romantični si-fi, kao i jednu tragikomediju, a premijerno će biti prikazan i 2. nastavak “Čuvara galaksije”.

Naučno-fantastična akcija u kojoj Marvelovi “Čuvari galaksije 2” nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa, govori o tome kako moraju da se bore da bi održali novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila.

Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi – navodi se u sinopsisu.

Novina na repertoaru je i film “Male tajne velikog latino zavodnika” u kome Euhenio Derbez igra zgodnog i mladog Maksima koji sanja da bude bogat, ali da ne mora nikad da radi. Plakat Foto: Plakat "Cineplexx"

Pošto je napravio karijeru od zavođenja starijih žena, on će se oženiti bogatom ženom skoro duplo starijom od njega. 25 godina kasnije, razmažen i smoren što se budi pored sad već 80-godišnje žene, iznenadiće se kao nikad dosad kad ga ona šutne zbog mlađeg prodavca automobila – navode.

Kako navode, najgledaniji ovogodišnji ruski film “Sila privlačnosti” koga projektuju u 2D i 3D tehnologiji govori o tome kako se veliki svemirski brod srušio u centru Moskve. Poginulo je mnogo ljudi i pričinjena je velika materijalna šteta, a iako vlasti i vojska daju sve od sebe da situaciju stave pod kontrolu, sve je, ipak, pošlo po zlu.

Okosnicu ovog fantastičnog blokbastera koji je samo u Rusiji zaradio 20 miliona dolara, čini romansa koja se razvija između Julije, ćerke pukovnika Valentina Lebedeva, i vanzemaljca, u koju je umešan i Julijin bivši dečko, glavni negativac. Ova ljubavna priča nosi glavnu poruku filma – Potpuni stranac sa druge planete imao je više poverenja u ljude, nego što su ga oni imali međusobno – piše u opisu filma.

Film “Smisao života jednog psa”, navode, pokazano je šta je u glavi kućnog ljubimca, kako životinje razmišljaju i kako shvataju ljudske postupke prema njima.

Domaća priča “Kozje uši” u kojoj glavnu junakinju baba Stojanku (Gorica Popović), sticajem okolnosti život vraća u rodno selo.

Iako rođena u selu, ona se ne uklapa u tipičan seoski milje, pa će njen karakter u sudaru sa sredinom u kojoj živi dati mnogo povoda za smeh, a film čini niz zanimljivih situacija jer Stojanka pokušava da preživi kako zna i ume – navodi se u sinopsisu.


Za rođendan bioskopa ulaznice za projekcije jeftinije

Na svoj rođendan 2. maja, kako navode, “Cineplexx” nagrađuje specijalnom cenom karte od 200 dinara, a ista cena će važiti za 2D i 3D projekcije.

Posetioci će moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su spektakularni osmi akcioni nastavak franšize „Paklene ulice 8”, najgledaniji ruski ovogodišnji film, fantastični blokbaster „Sila privlačnosti” kao i neverovatno uzbudljivu pustolovinu „Izgubljeni grad Z“ - navode.

Kompletan “rođendanski program” sa više od 10 filmskih naslova možete pogledati na sajtu “Cineplexx”-a.

Sila privlačnosti (Attraction) - trejler

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: