Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:23, 15. 12. 2022.

| Zabava

U Nišu za doček na Trgu planiran nastup Harisa Džinovića

Autor:J. StojanovićIzvor:Južne vesti
Haris Džinović
Trebalo bi da ovaj folk pevač zabavlja Nišlije u novogodišnjoj noći; foto: Aleksandar Kostić

Na Trgu kralja Milana u Nišu u novogodišnjoj noći će građane najverovatnije zabavljati poznati folk pevač Haris Džinović, jer je Niški kulturni centar raspisao nabavku kojom traži da baš taj muzičar peva za doček. Nije poznato koliko novca će dobiti za nastup koji je planiran da 31. decembra počne u 23:30 i traje dva sata.

Iako se prethodnih godina mnogo ranije znalo koji će muzičar zabavljati građane na glavnom niškom Trgu za doček, NKC je ove godine tek juče objavio javne nabavke u kojima je otkriveno ko će pevati u novogodišnjoj noći.

Traže organizatora za nastup samostalnog umetnika Harisa Džinovića, čiji nastup bi trebalo da počne 31. decembra u 23:30 i traje do 1. januara u 1:30, kao i pratećeg benda.

Ponuđač se obavezuje da obezbedi binu dimenzija 12m x 8 m, odgovarajuću binsku opremu, adekvatno ozvučenje i osvetljenje za skup od 10.000 ljudi, da obezbedi zaštitne ograde za binu i tonski pult. Transport, montaža i demontaža bine, binske opreme, ozvučenja, osvetljenja, zaštitnih ograda, kao i smeštaj i ishrana radnika na montaži i demontaži padaju na teret ponuđača. Troškovi dolaska, smeštaja i ishrane samostalnog umetnika padaju na teret ponuđača - piše u nabavkama.

Rok za ponuđače je kratak, jer sutra ističe, a kriterijum za izbor, kako piše u nabavkama, biće najniža ponuđena cena.

Međutim, koliko je planirano da bude potrošeno za proslavu Nove 2023. godine na glavnom Trgu za sada nije poznato, iako je ranije u nabavkama pisala i okvirna cena, odnosno koliko je Grad Niš spreman da plati za doček.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sima

    13:04 // 16. 12. 2022.

    Za njega grad ima keša a za vrežinski most nema.... Ma bravo za grad...

  • Gaga

    12:19 // 16. 12. 2022.

    H.Dj.je Balkanska medijska zvezda i vrhunski pevac;privucice puno turista u nas grad...tako se pare"obrnu,pa vrnu"...a i nije svaki dan Nova godina!

    • Realan

      16:05 // 16. 12. 2022.

      Ma važi uzmi od naroda, obrni ali ne vrni nego daj Harisu!!! Koji bre turisti na trgu....prava sns fora nema šta...Popravite most, zakrpite ulice....

  • Komentator

    11:17 // 16. 12. 2022.

    Ranije su na trgovima svirali Kerber, Galija, Bajaga,... Niš je rokerski grad i na trgovima obično mladi dočekaju Novu godinu ovaj Haris je za penzionere oni sigurno neće biti na trgu. Zašto ne bi svitali mladi bendovi željni nastupa, svirali bi za neku siću a ne ovi estradni umišljenici, milionče samo za nastup a sve ostalo im je obezbeđeno

    • Torpedo

      19:39 // 18. 12. 2022.

      Sve te ,koje si nabrojao, bez obzira na kvalitet i istorijsku ulogu u roku, ove i bivse drzave, utnuli su se pod okrilje sekte, jer ona raspolaze narodnim parama i mesetari sa njima !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: