Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 6. 8. 2016.

U Svrljigu počela 11. "Belmužijada"

bELMUZIJADA SVRLJIG FOTO ALEKSANDAR KOSTIC Prvog dana izabrane su najlepše pastirice do 9 godina; foto: A.K.

Prvog dana "Belmužijade“, pored već tradicionalnih nadmetanja, održan je 10. Sabor gajdaša balkanskih zemalja, a titulu najboljeg poneo je Aleksinčanin Vladan Radisavljević. "Belmužijadu" otvorio ministar Nikola Selaković.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Sneža

    23:00 // 6. 8. 2016.

    Verovatno će opet na kraju piati da je manifestaciju posetilo više desetina turista, ali već sada, nakon drugog dana, jasno je da se sve kreće silaznom putanjom, jer je ova manifestacija svoj vrhunac dostigla pre par godina, a organizatori nemaju novih ideja, kao ni sluha da sve ovo podignu na viši nivo. Sledeće godine se nećemo videti!

  • Jovan Jovanović

    11:35 // 7. 8. 2016.

    Potpuno se slažem sa prethodnim komentarom. Belmužijada ove godine nije ni organizovana, ni posećena kao ranijih godina. Organizatori su dostigli vrhunac svoje "kreativnosti" ranijih godina i sve sada ide silaznom putanjom, odnosno, nema se šta videti što već nije viđeno...

  • Goca etnolog

    12:35 // 7. 8. 2016.

    Rodom sam iz Svrljiga,sve je bas tako jer jedna grupacija ne dozvoljava da im se nesto predlozi,nesto novo sto moze poboljsati ovu manifestaciju.Sve je manje postioca jer sadrzaj je mahom isti i samo pevaci tj."zvezde se menjaju".Hajde cestitke nasem narodnom poslaniku za neke stvari,ali nece stati zivot u Svrljigu ako on nesto nezna.Gospodine Poslanice,imamo i mi neke skole i to malo vece od vase,i mi nesto znamo,pustite nas da budemo kreativni da ucinimo i mi nesto za nasu varosicu.Ne,nemoze JA SAM NAJPAMETNIJI,JA SAM NAJLEPSI,JA SAM VAMA UCITELJ ZIVOTA,JA SAM VAMA SVE!!!!.Zasto tako,dokle tako???Hajde neka bude tako i samo se ti slikaj,menjaj odela,i dalje razgovaraj telefonom u centru Svrljiga beskonacno,a mi zastanemo i gledamo te,gledamo te,pa se i zapitamo da stvarno nisi BOZJI Covek koji nama srecu deli,razmisljamo da novorodjenoj deci dajemo tvoje ime.

    • SMLJKO

      13:33 // 7. 8. 2016.

      Bravo Goco i sve si lepo napisala.U nasem Svrljigu je upravo onako kako si sve poslozila.Zato i ja radim malo dalje od svog mesta,jer ne zelim da se Poslaniku javljam na 10min.Zavrsio sam fakultet sa prosekom 9,80.Par puta konkurisao i kada sam uvideo da mora ON da se pita za moje zaposlenje,e to NECU sebi da priustim i ZDRAVO DOVIDJENJA.Imao neke dobre projekte,ideje,konekciju sa stranim investitorima,ali...Jos par dana godisnji i imam let i odoh a on neka poklanja i dalje,neka se i dalje slika,neka i dalje cuti u skupstini,kad mu napisu nesto neka pazljivo cita da ne pogresi i tako,,,

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: