Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 4. 4. 2018.

| Zabava

U Vilinom gradu novi filmovi, u Cineplexx-u rođendanski popust

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Patuljci uzvraćaju udarac
U Cineplexx-u bez novih naslova, ali sa popustom; foto: Print screen/Youtube

Gringo, akcija protkana crnim humorom, sa Šarliz Teron u glavnoj ulozi, novi je film na repertoaru niških bioskopa. Tu su i ruski horor Nevesta, dečiji Gaša šeprtlja i Patuljci uzvraćaju udarac, francuski triler Dvostruki ljubavnik, kao i Projekat: Titan.

Sem Šerliz Teron, glumačku ekipu filma Gringo čine Amanda Sejfrid, Džoel Edgerton i Dejvid Ojelovo, a na velikom platnu je debitovala i ćerka preminulog kralja popa Majkla Džeksona Paris.

Dejvid Ojelovo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udeo u farmaceutskoj firmi koja se sprema za izlazak na berzu. Sve do dana kada mu se život pretvara u pakao zbog jednog incidenta u Meksiku. U tom trenutku američki preduzetnik postaje kriminalac - kažu u niškim bioskopima.

Animirani film Patuljci uzvraćaju udarac govori o devojčici Klo, koja mora da odluči kako da se postavi u novonastaloj situaciji. Naime, u njenoj novoj kući žive vrtni patuljci, koji se bore protiv zlih trolova iz druge dimenzije. Namenjen najmlađima je i film Gaša šeprtlja, koji priča o Gaši, koji ima gotovo natrprirodnu moć da stalno izaziva katastrofe, što njegovog šefa dovodi do ludila.

Tu je i naučno fantastični Projekat: Titan, kao i horor Nevesta, koji govori o starom ruskom običaju da fotografišu mrtve članove porodice.

Nastja i njen verenik Ivan putuju u porodičnu kuću njegovih roditelja, gde planiraju da održe venčanje. Međutim, Nastja vremenom uviđa čudne događaje u kući i shvata da je ona zapravo žrtva čudnih rituala porodice svog verenika - ispričali su u bioskopu.

Triler Dvostruki ljubavnik priča o mladoj ženi koja se zaljubljuje u svog psihoterapeuta. Kako je ljubav uzvraćena, oni počinju da žive zajedno, ali devojka uskoro otkriva da njen momak drži u tajnosti deo svoje ličnosti.

Kompletan repertoar dostupan je na sajtovima Vilinog grada i Cineplexx-a.


Cineplexx popustom na karte proslavlja rođendan

“Velika rođendanska žurka”, kako u niškom Cineplexx-u najavljuju svoj rođendan, doneće ljubiteljima sedme umetnosti popust na karte za sve projekcije 9. aprila.

Tako će tada najmlađi moći da uživaju u animiranim filmovima Zec Petar, Leo da Vinči: Misija Mona Liza, kao i Medenim igrama, filmu o avanturama pčelice Maje.

Prikazivaće se i ruski hit Led, špijunski triler Izdaja, nastavak kultnog Tomb Raidera, Ready player one, naučno-fantastični film Stivena Spilberga, te akcija Bitka za Pacifik: Pobuna.

Oni koji uživaju u horor filmovima moći će da pogledaju Kuću duhova, kao i Plen u noći, nastavak horora Stranci, koji govori o borbi za život jedne porodice.

Cena ulaznica, kako kažu u Cineplexx-u, 9. aprila biće 200 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: