Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 22. 12. 2016.

| Zabava

U "Vilinom gradu" ove nedelje animirane komedije i drame

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Novi srpski film u niškom bioskopu; foto: skrinšot trejler
Novi srpski film u niškom bioskopu; foto: skrinšot trejler

Emotivna ispovest o najvećoj ljubavnoj priči između Laze Kostića i Lenke Dunđerski, koja se našla u novom srpskom filmu “Santa Maria della Salute”, drame “Gospođica Sloun”, “24 nedelje” i “Skrivena lepota” su ove nedelje na repertoaru “Vilinog grada”.

Film Zdravka Šotre govori o životu i unutrašnjoj borbi velikog i „drukčijeg“ čoveka, pesnika, prevodioca, doktora prava i novinara Laze Kostića. Publika će film moći da pogleda svakog dana od 20 sati.

U poznom dobu, Lazi će se duh Lenke Dunđerski i crkva Santa Maria della Salute među sobom preplitati i dovesti do stvaranja njegove najčuvenije pesme - piše u sinopsisu.

Drama sa primesama trilera “Gospođica Sloun”, je priča o rizičnom svetu moćnih političkih brokera, u kome se glavna glumica suočava sa najmoćnijom konkurencijom u karijeri i shvata da cena za pobedu može biti previsoka. Na repertoaru je svakog dana od 20:20.

Film “24 nedelje” je drama o ženi koja je u šestom mesecu trudnoće i saznaje da će njeno dete biti rođeno sa Daunovim sindromom i ozbiljnom srčanom manom. Prikazivaće se radnim danima od 16:30.

Da li će se odlučiti za kasni abortus? Kako će ona i njen suprug znati da li će njihovo dete imati život vredan življenja ili će samo patiti? Na kraju, buduća majka shvata da samo ona može doneti konačnu odluku - navodi se u sinopsisu.

Vil Smit se ponovo našao u glavnoj ulozi, i to u drami “Skrivena lepota”, koja govori o uspešnom Njujorčaninu koji se bori sa velikom ličnom tragedijom koja će mu potpuno promeniti život. Film je na repertoaru svakog dana od 22:40.

Animirane komedije za decu “Pevajmo” i “Pat i Mat”, posvećene roditeljima i deci, naći će se na reprteoaru niškog bioskopa “Vilin grad” ove nedelje.

Kompletan repertoar, informacije o ceni karata i rezervaciji možete dobiti na sajtu bioskopa.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: