Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:03, 10. 3. 2016.

| Zabava

U niške bioskope stigli "Sikario", "Trambo", "Odani"...

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
odani
"Odani" nastavak franšize "Divergent"

Triler reditelja Denisa Viljanueve “Sikario”, “Ponovo ljubav” i nastavak trilogije “Drugačija: Odani” od danas su na repertoaru bioskopa “Kupina”, dok u “Vilin grad” stiže hrvatski film “S one strane” i biografska drama “Trambo”.

“Sikario” je kriminalistička drama koja progovara o crnoj rupi bezvlašća i droge na granici između SAD i Meksika, a glumačku ekipu predvodi Benisio Del Toro. sikario Beniso Del Toro u glavnoj ulozi

Film “Ponovo ljubav” priča je o ženi koja mora da pronađe hrabrost da se pomiri s prošlošću i snagu da se okrene budućnosti.

Boreći se da se pomiri s neočekivanom smrću muža, folk pevača koji je bio na pragu uspeha, ali su mu karijera i život tragično prekinuti, Hana živi jednostavnim životom daleko od buke i haosa grada. Hana se trudi da popuni prazninu u svom životu planirajući da završi gotovo nemogući zadatak, a to je da napiše biografiju o svom mužu - navodi se u opisu filma.

Odani” je treći deo storije o hrabrim junacima Tris i Četiri koji se ovoga puta odlučuju da istraže granice sveta koji ne poznaju.

Ali nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu - stoji u sinopsisu.

unnamed-(23) S one strane” je hrvatski film u kojem jednu od glavnih uloga tumači Lazar Ristovski. Ovo je priča o Vesni koja se pre 20 godina preselila sa decom u Zagreb, a nakon svih tih godina otkriva se tajna koju se trudila da sakrije.

Biografski film “Trambo” prati život Daltona Tramboa koji je bio vrhunski holivudski scenarista, “sve dok njega i druge umetnke, zbog svojih političkih uverenja, nisu zatvorili ili stavili na crnu listu”.

U niški bioskop “Vilin grad” pretpremijerno će 12. i 13. marta biti prikazan treći nastavak animiranog filma “Kung fu panda”, koji će na redovnom reperoaru biti od 17. marta.

Detalji o repertoaru mogu se videti na sajtovima bioskopa “Kupina” i “Vilin grad”.

Trejler za film "Sikario"

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: