Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 25. 5. 2017.

| Zabava

U niškim bioskopima 5. nastavak sage o “Piratima sa Kariba”

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Pirati sa Kariba Džoni Dep
Pirat će biti primoran da sarađuje sa ljudima sa kojima to najmanje želi; foto: youtube/print screen

Počev od 24. maja, u “Vilinom gradu” publika će moći da pogleda novi nastavak filmskog serijala “Pirata sa Kariba”, pod nazivom “Salazarova osveta”, dok će dan kasnije, premijerno biti pušten i u “Cineplexx”-u i "Kupini". Još neki od noviteta u niškim bioskopima su i romantična komedija “Pariz može da čeka”, kao i horor “Beži”.

Romantična komedija Eleanor Kopole “Pariz može da čeka”, jedini je od 4 nova filma u niškom bioskopu “Vilin grad” koji nije misterija. Čari Francuske, koje su u ovom ostvarenju prikazane, daju mu dodatnu draž, dok priča govori o putovanju, koje potpuno menja život ženi, a na koje kreće sa poslovnim partnerom muža.

Ono što je trebalo biti sedmosatni put, pretvara se u pravu dvodnevnu avanturu koja će joj promeniti život. Dobra hrana, vino, francuski humor, znamenitosti i romantika udahnuli su joj novu strast za životom - kažu Vilinom gradu.

Ovu komediju, kao i film “Beži”, publika će moći da pogleda od 25. maja u bioskopima “Vilin grad” i “Cineplexx”.

Glavni lik horor-misterije “Beži” je Kris, momak koji odlazi sa svojom devojkom na vikend kod njenih roditelja. Oni su izuzetno ljubazni prema njemu, ali tokom boravka na imanju on otkriva niz čudnih detalja, čije sklapanje će ga dovesti do strašne istine. The 9th Life of Louis Drax print Screen foto: youtube/print screen

I triler “9. život Luisa Draksa” će premijeru u “Vilinom gradu” imati 25. maja, a ovaj triler-misterija govori o dečaku koji, nakon pada sa litice, postaje pacijent Dr. Alana Paskala.

Paskal u očajničkom pokušaju da rasvetli čudne okolnosti nesreće koristi nesvesno stanje dečakovog uma u kom se isprepliću mašta i stvarnost i istražuju same granice šestog čula - kažu u niškom bioskopu.

Crni humor Aleksa de la Iglesije svakako je doprineo popularnosti španskog filma “Bar”. Ovo je socijalna drama, sa elementima psihološkog trilera, a građani će imati prilike da je pogledaju u “Cineplexx”-u, od 26. ovog meseca.

Alkohol, izolacija, egzistencijalna kriza i strah od najbližeg u protagonistima bude ono najgore. Preživljavanje postaje jedini imperativ. Sasvim dovoljan da film „Bar“ bude uvršten u revijalni deo ovogodišnjeg Filmskog festivala u Berlinu, uz pitanje – šta postajemo kad se odreknemo svoje ljudskosti - pise na sajtu bioskopa.

El Bar Foto: youtube/print screenGlavne uloge poverene su proverenom tandemu - Mariju Kasasu i Blanki Suarez, koje je domaća prilika imala prilike da gleda u triler seriji “Barka”.

Ekscentrični kapetan Džek Sperou ponovo će se predstaviti publici u 5. nastavku filma “Pirati sa Kariba” pod nazivom “Salazarova osveta”. Ovog puta, lik koji tumači Džoni Dep upada u nevolju kada mornati duhovi uspevaju da pobegnu iz “Đavoljeg trougla” i odlučuju da pobiju sve pirate na moru, posebno Džeka.

Više o repertoaru bioskopa "Vilin grad" možete videti na sajtu bioskopa, a program "Cineplexx"-a možete videti na ovom linku.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: