Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:22, 5. 7. 2018.

| Zabava

U niškim bioskopima novi naslovi - “Antmen i Osa” i “Hotel Artemis”

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
bioskop
Novi filmovi u niškim bioskopima; Foto: Cineplexx

Bioskopi “Vilin grad” i “Cineplexx” će ove nedelje na velikom platnu prikazivati dva nova filma - dvadeseti nastavak u seriji filmova iz Marvelovog filmskog univerzuma Antmen i Osa, kao i delo Hotel Artemis, inače debitantski film scenariste i reditelja Dru Pirsa.

U novom nastavku serijala, kako piše u opisu filma, Skot Lang se našao pred još jednim izazovom - da balansira svoj život kao superheroj i kao otac. Međutim, na pomolu je nova misija u kojoj će se boriti rame uz rame sa Osom i gde će otkriti tajne iz svoje prošlosti.

Naslovne uloge tumače Pol Rad i Evandželin Lili kao Antmen i Osa, dok su u ostalim ulogama Majkl Penja, Volton Gogins, Bobi Kanavali, Džudi Grir, Tip Haris, Dejvid Dasmolčan, Hana Džon Kejmen, Abi Rajder Fortson, Randal Park, Mišel Fajfer, Lorens Fišbern i Majkl Daglas - navode u bioskopu.

Hotel Artemis je film u kojem glumi “impresivna glumačka postava”, navode iz bioskopa, a radnja je smeštena u 2028. godinu, sreda je veče i ulice u centru Los Anđelesa su neprohodne, jer je treća noć najstrašnije pobune u istoriji ovog grada.

Usred ovog haosa, četvorica muškaraca s maskama lobanje nalaze se usred neuspele pljačke banke. Šerman Atkins predvodi svog brata i njihova dva pomagača iz banke u vatrenu borbu s policajcima. Povređene i bez druge mogućnosti, Šerman ih vodi do njihove jedine nade za spas, hotela Artemis, ilegalnoj bolnici za kriminalce u kojoj važe posebna pravila - piše u opisu filma.

Bioskop “Cineplexx” je ove nedelje bogatiji i za film Zaljubljen u moju ženu, a u glavnim ulogama su Žerard Depardje, Adrijana Ugarte, Sandrin Kiberlejn i drugi.

Osim pomenuta dva filma koji su novina u oba niška bioskopa, narednih dana repertoar “Vilinog grada” biće bogatiji i za ruski film Gogolj.Početak, kao i ostvarenje Zdravo, Oksana Sokolova i Nećemo se opraštati.

Inače, u ovom bioskopu do kraja avgusta traje letnja akcija "Svaki dan je filmski dan", te svakog radnog dana do 19 sati mogu da se kupe jeftinije karte.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: