Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:02, 28. 10. 2019.

| Zabava

U prodaji ulaznice za koncert grupe “Fish in oil” u Nišu

Autor:Izvor:
fish in oil
Dolaze novembra, karte u prodaji: Foto: Ana Paunković

Od četvrtka 24. oktobra ljubitelji žive svirke mogu kupiti karte za koncert grupe Fish in oil u Nišu. Beogradski krosover sastav nastupiće u Fidbeku, 15. novembra od 22 sata.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u muzičkim radnjama "Energy music shop" (TPC Kalča – prizemlje) i "CD Sound" (na samom kraju novog podzemnog prolaza). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Ovom prilikom će uživo promovisati novi studijski album pod nazivom “Sve će biti u najboljem redu“, u izdanju renomirane izdavačke kuće Metropolis Records - navode organizatori.

Da bi ovo obećavajuće veče za muzičke sladokusce proteklo „u najboljem redu“ pobrinuće se i DJ Loptica, koji će biti zadužen za kvalitetno zagrevanje publike, kao i za After Party nakon koncerta (Intro/Outro DJ Set).

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa Fish in oil je prošla kroz brojne faze, a njeni članovi su bili i ostali mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih 25. godina aktivni na domaćoj sceni.

Ovaj specifičan sastav izvodi instrumentalnu crossover – fusion muziku na vrlo visokom nivou pod evidentnim uticajem bluza, rokenrola, surfa, tango džeza, etno muzike, fri džeza, filmske i pozorišne primenjene muzike, pa čak i pank roka u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, ne gubeći “oštricu” žive prezentacije i vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od pomenutih pravaca - objašnjavaju organizatori.

U proteklih nekoliko godina Fish in oil su nastupili na gotovo svim eminentinim jazz i world music festivalima u Srbiji i regionu, kao i širom Evrope. Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas/električni bas, Tom Feđa Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović – gitara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: