Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:18, 13. 9. 2023.

| Zabava

U susret 30. godišnjice - bend "Six Pack" prvi put u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic
Karte u pretprodaji koštaju 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1.000; foto: Aleksandar Mijalković

Nakon leta ispunjenog festivalima, pank/rok bend iz Smedervske Palanke Six Pack počinje sa klupskim svirkama, te će održati svoj prvi koncert u Nišu u AKC Fuzz-u u subotu, 16. septembra od 22 sata. Predgrupa će biti bend Wan Zhulj iz Vlasotinca, dok će specijalni gost koncerta biti frontmen niškog benda Dok 7 Milutin Popović.

Organizatori koncerta kažu da će posetioce očekivati ozbiljna doza melodičnog pank/roka i najavljuju nezaboravnu atmosferu, a frontmen benda Six Pack Miki Radojević ističe da sa posebnim uzbuđenjem dočekuje svirku u Nišu, s obzirom na to da je u tom gradu služio vojni rok.

Ceo vojni rok sam služio u centru Niša. Bili su mirnodobski uslovi, pa sam se uglavnom zajebavao, svirao u vojnom klubu i kuvao kafu oficirima. Imao sam čuvenu dozvolu 24/7 za izlazak u grad, pa sam Niš i njegovu dušu upoznao na najlepši moguć način. Često sam blejao sa bubnjarem Miksom, koji je tu bio iz istog razloga. Ne mogu da dočekam svirku - kaže Radivojvić.

Prvobitno je bend iz Smederevske Palanke trebalo da nastupi u Nišu 6. maja, ali je koncert otkazan zbog dana žalosti, a organizatori napominju da će karte kupljene tada važiti i za subotnji koncert na kome će Six Pack proslaviti i 30 godina rada benda.

U pretprodaji karte se mogu kupiti u Udruženju Birtija društvenog kluba po ceni od 800 dinara, dok će na ulazu koštati 1.000 dinara, a vrata AKC Fuzz-a biće otvorena već od 21 sat.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: