Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:42, 10. 11. 2016.

| Zabava

Ukrajinski DJ Skober prvi put pred Nišlijama

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Poznati ukrajinski DJ prvi put pred publikom u Nišu

Najtraženiji ukrajinski DJ, Skober, prvi put će se predstaviti niškoj publici 26. novembra na Niškom sajmištu. Pored njega za pultom će se naći i Dr.Adji, a uvodni set imaće i mladi niški DJ Cross, dok će priču zaokružiti DJ Milenko.

Glavna zvezda ovog nastupa je Skober, DJ i producent koji je, kako kažu organizatori, muzičku podlogu i iskustvo stekao svirajući u rok bendu. Nakon što se susreo sa elektronskim zvukom odlučio je da ostane u tim vodama i godinama unazad postiže uspehe u studijskom radu i za DJ pultom.

Jedan od razloga zbog kojeg ga poštuju je taj što mladi Ukrajinac nipošto ne ide na kvantitet, već umesto „štancovanja“ studijskog materijala, Skoberova ideja u ovom poslu je isključivo kvalitet – kažu organizatori.

Pored Skobera, publiku će zabavljati i beogradski DJ i producent Dr.Adji (Dragiša Pujević) koji je Nišlijama već poznat i rado je viđen gost na techno nastupima. Njegov rad prepoznatljiv je po minimal, progressive i house zvuku. Dr.Adji na Sajmištu

Osim po umeću miksovanja i pažljivom izboru muzike, DJ Milenko (Milenko Trašević) je poznat i po promoterskom radu i organizovanju najkvalitetnijih techno žurki u Nišu.

Na niškoj sceni najmlađi je DJ Cross (Milan Krstić) koji će domaćoj publici predstaviti svoje dinamične setove koji su pretežno prožeti industrial i dark techno zvukom.

Nastup na Sajmištu organizuju Encoder-Radio i izdavačka kuća Subbteraneus. Karte se do 25. novembra mogu kupiti u klubu „Scena“ i „Vintage Shopu“ po ceni od 400 dinara. Na dan koncerta karte će se prodavati na ulazu po ceni od 600 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: