Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:25, 25. 7. 2022.

| Zabava

Van Gog nastupio u Pirotu, zvanično otvorena "mala scena"

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
koncert
Prvi koncert na otvorenoj sceni; foto: Dom kulture Pirot

Nastupom rok benda Van Gog, u Pirotu je i zvanično otvorena "mala scena" u dvorištu Istorijskog arhiva. Prepuno dvorište okupilo je veliki broj Piroćanaca, ali i ljubitelje roka iz okolnih mesta.

Koncert je prvobitno bio zakazan za 9. jul, ali je odložen pa se na njihov nastup čekalo još 15 dana. Van Gog je posle nekoliko godina opet svirao u Pirotu, a frontmen benda Zvonimir Đukić uoči nastupa rekao je da mu je prethodni koncert na Omladinskom stadionu jedan od 10 najomiljenijih. van gog pirot Do kraja leta još dva velika koncerta; foto: Dom kulture Pirot

Čast nam je da posle onog koncerta, posle mnogo mnogo godina imamo tu čast da otvorimo ovo divno mesto. Kako su mi rekli, ovde su se do pre nekoliko decenija održavali koncerti, pa nam je drago da rokenrol stil otvara ovako divno mesto. Svi ovi koncerti koji su za nama okupili su veliki broj i mlađih i starije generacije. Ne dodvoravamo se publici, već se trudimo da ostanemo svoji kao i do sada - rekao je Đule.

Vrpcu za svečano otvaranje zajedno sa frontmenom Van Goga presekao je zamenik gradonačelnika Miloš Colić. koncert pirot Prepuno dvorište Arhiva; foto: Dom kulture Pirot

Nadam se da je ovo tek početak nečeg mnogo većeg. Već ove godine imamo bogat program, nadam se da će ovde biti bioskop na otvorenom, da će nastupati razni teatri, održavati se književne večeri. Nadam se održivom kulturnom programu u narednom periodu i da podstaknemo mlade ljude da razmišljaju o umetnosti i da se njome bave - rekao je Colić.

Koncert je deo "Pirotskog kulturnog leta", a naredni će biti Saše Kovačevića, zakazan za 1. avgust. On će Piroćance zabavljati za 2 miliona dinara, a poznate su i cene ulaznica za taj koncert - 800 dinara u pretprodaji i 1.000 dinara na dan koncerta.

Do kraja leta na maloj sceni u dvorištu Arhiva nastupiće i šabački pankeri Goblini, a njihov koncert zakazan je za 13. avgust.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Di su naši novci?

    11:57 // 25. 7. 2022.

    More, za te pare (780.000 rsd) je trebao (Đule) da igra k'o "miš na plotnu"!

    • Бата Рака из Ниш

      12:37 // 25. 7. 2022.

      Карте биле на одложено.
      На 60 месеци!

    • slavko

      15:01 // 25. 7. 2022.

      Djule i vredi toliko a ovi sto uzimaju po 2 miliona a dno dna su, tu se zapitaj gde su ti novci.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: