Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:26, 3. 6. 2015.

| Zabava

Veče niškog meraka na Paliluli

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
jelenakostov
Kao specijalna gošća najavljena Jelena Kostov; foto: FB Jelena Kostov

Tradicionalno Palilusko veče biće održano večeras od 19 sati do ponoći, a pored niških horova, folklornih ansambala, vokalne grupe “Konstantin” i “Crnih mambi” nastupiće Jelena Kostov i orkestar Kristijana Azirovića.

Program će biti održan kod Paliluske rampe, a iz Opštine Palilula najavljuju veče duhovne, starogradske muzike i niškog meraka.

Prvi će na scenu izaći osnovci koji su finalisti “Karaoke Palilula festa”, potom će svirati niški Vojni orkestar, pa od 20:40 pevati grupa “Konstantin”. Nakon toga nastupiće Crkveno igrački ansambl ''Branko'', mešoviti hor “Učiteljska lira“ i hor “Gracija“.

Oni koji dođu na Palilulsko veče uživaće i u nastupu Nišlijke Andrijane Stojanović i Nevene Mirčić iz Aleksinca, koje su učesnice takmičenja “Pinkove zvezde”.

Od 22 sata do ponoći publiku će zabavljati Nebojša Saitović Saita i “Crne mambe”, a organizatori su kao specijalne goste najavili “zvezdu Granda” Jelenu Kostov i orkestar Kristijana Arizovića, trubača iz Bojnika koji je 2013. godine bio prva truba Guče.

Osim programa na sceni pored Paliluske rampe, Nišlije u prostoru Paliluske pijace mogu posetiti 9. Festival vina, a na 52 štanda biće izloženo lekovito bilje, med i narodne rukotvorine. U Episkopskoj ulici biće, po tradiciji postavljen “Čika-Žikin korner” na kome će se sa građanima družiti Živorad Isaković Čokalija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dr

    09:46 // 5. 6. 2015.

    POSELO!

  • Милорад

    19:02 // 3. 6. 2015.

    Живојин Исаковић Чокалија !

  • mira

    18:58 // 3. 6. 2015.

    Jos jednim neuspelim pokusajem populistickoestradnovasarskim zamajavanjanjem naroda g.Djunic se ozbiljno preprucuje za mesto novog gradonacelnika Tendasitija - palanka Nis!

    • Kulturo eve me

      23:34 // 3. 6. 2015.

      Dzunic da ukrasi Paliliulu natpisom "Kulturo eve me" koja najbolje opisuje njegov smisao za glupost!Zamajava gradjane,a njegove sluzbenice opstine koje djipaju u prvim redovima mase cirkusa!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: