Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 26. 1. 2023.

| Zabava

"Veliki Prezir" i "Natalee" ovog petka u Nišu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
gitara
Bogat program u Fedback-u i AKC Fuzz-u ovog petka; foto: Aleksandar Kostić

Kantautorka iz Svrljiga Natalija Rajković sa bendom Natalee i Veliki Prezir nastupiće u Nišu u petak 27. januara u AKC FUZZ-u i Feedback-u. Nastup Natalee zakazan je za 21 sat u AKC, dok će sat vremena kasnije u 22 sata u Feedback-u početi nastup Velikog Prezira.

Organizatori najavljuju da će Nišlije imati prilike da odluče da li će čuti “bend koji najbolje svira uživo” u Feedback-u ili “loop preformance” u Fuzz-u koji podrazumeva zvuk koji je na svakom nastupu drugačiji i pruža muzičarima slobodu i prostor za improvizaciju.

Zvuk koji “Natalee” stvara možda ne možemo kategorizovati u određeni muzički žanr, ali jedno je sigurno, oni kombinuju žičane instrumente sa modernim matricama i snažnom ženskom energijom kojom obuzimaju glas i tekstovi unikatne “Natalee” - kažu iz Fuzz-a.

Takođe su najavili da će lokalna podrška bendu Natalee biti još jedna mlada kantautorka Toxirro, za čiju muziku organizatori kažu da imaju “šmek” indi-pop muzike.

Veliki Prezir Za Veliki Prezir svaki nastup u Nišu je praznik; foto: Veliki Prezir Iz Velikog Prezira rekli su da je Niš postao grad u kome najviše vole da sviraju, naročito zbog energije i topline ljudi, pa je zbog toga za bend nastup u Feedback-u praznik.

Svaki od tih koncerata je za nas potpuno nezaboravan i to ne samo zbog sviranja kao takvog, već pre svega zbog susreta i druženja sa tim ljudima. Ne postoji mesto kome se toliko rado vraćamo i ljudi koji nam više prijaju kao što je to u Nišu. Beskrajno se radujemo novom susretu, biće lepo i toplo. Mislim da smo mi pre svega "live" bend. To je naše prirodno stanište. Tu se najbolje osećamo i to je situacija kad nadilaziš ograničenja, okvire i nalaziš nadahnuće koje se teško nalazi u studijskom ambijentu - rekli su iz benda.

Za nastup Velikog Prezira karta u pretprodaji košta 700 dinara i može se kupiti u “Vintage Shop-u” dok će na ulazu koštati 900 dinara. Ulaznice za nastup Natalee mogu se kupiti u “Birtiji kod Dušana” po ceni od 400 dinara, odnosno 600 dinara na ulazu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: