Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 17. 3. 2023.

| Zabava

"Vox Populi" i "Wan Zhulj" ove subote u ACK Fuzz-u

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Atmosfera u AKC FUZZ_ privatna arhiva_ Aleksandar Mijalkovic
Pank veče u niškom AKC Fuzz-u; foto: Aleksandar Mijalković

Popularni beogradski pank bend Vox Populi nastupiće u u subotu, 18. marta od 21 sat u AKC Fuzz-u u Nišu. Organizatori su najavili da će Beograđanima podršku pružiti vlasotinački pankeri Wan Zhulj.

Iz Fuzz-a za Vox Populi kažu da je u pitanju bend koji je širom regiona poznat po svojim nastupima, ali i kao bend koji je u okviru svojih turneja po Ujedinjenom Kraljevstvu više puta nastupao na najpoznatijem svetskom pank festivalu Rebellion u Blekpulu.

Širom Evrope bend je više puta delio binu sa najpoznatijim svetskim imenima pank scene. Nedavno su izdali novi singl Javna tajna kojim su najavili seriju koncerata kao i snimanje novog EP-a - kažu organizatori.

Wan Zhulj će se vratiti u Niš posle 4 godine, a iz AKC Fuzz-a kažu da će na nastupu u subotu publici premijerno predstaviti nove pesme sa budućeg albuma Mi nikuda ne žurimo.

Ulaznice za koncert mogu se naći u pretprodaji u Birtiji kod Dušana po ceni od 400 dinara, dok će na ulazu koštati 600 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: