Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:45, 8. 1. 2022.

| Zabava

Za doček "srpske" Opština Medijana planira koncert Anđeline od 1.75 miliona dinara

Autor:Lj. Filipov, T. TasićIzvor:Južne vesti
Park Svetog Save
Opet će biti tradicionalnog koncerta; foto: Vanja Keser

Za nastup Anđele Vujović, pevačice čije je umetničko ime Angellina, za doček pravoslavne Nove godine u Parku Svetog Save iz budžeta Gradske opštine Medijana izdvojiće oko 15. 000 evra ili 1,75 miliona dinara, bez PDV-a. Osim u klubovima i na internetu, javnost je ovu pevačicu mogla da vidi i u emisijama televizije Pink.

Opština Medijana je raspisala tender bez objavljivanja javnog poziva, pa je u toku pregovarački postupak sa agencijom koja zastupa Vujovićevu. Prema tenderskoj dokumentaciji, koncert će trajati od 21:30 do ponoći.

U obrazloženju nabavke stoji da su se prilikom odabira izvođača vodili "željom da zadovolje muzičke ukuse i mlađih i starijih generacija koje žive na njenoj teritoriji", kao i raspoloživim novcem.

Anđela Vujović najpre je nastupala u klubovima i postala poznatija obradom popularnih pesama, a veću popularnost ovoj 24-godišnjoj pevačici donelo je učešće u emisiji Ami G Show koja se emituje na televiziji Pink.

Prvi singl objavila je krajem 2018. godine.

Doček pravoslavne Nove godine Opština Medijana tradicionalno organizuje, a prošle godine nije bilo koncerta zbog epidemiološke situacije. Poslednji put koncert je 2020. godine održao Adem Ademović koji je ove godine nastupao za doček Nove godine na Trgu u centru grada.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miloš Mihael

    23:44 // 11. 1. 2022.

    Au milione bacaju. A kovid je, narod nema.

  • sn

    09:52 // 10. 1. 2022.

    Zašto te pare ne uplate za lečenje dece, nego će dati za neku nepoznatu interpretatorku sa pinka,da nije smešno bilo bi žalosno.

  • Ex faca

    09:21 // 10. 1. 2022.

    Daprostite prvi put čujem za tu Angelinu i nije mi jasno ni normalno da za dva ipo sata uzme 15000e. Čime je to zaslužila, koliko je života spasila? Čija je ona i ko je toliko bahat da da tolike pare od kojih jedeo i moj. Nekad mi dodje da kunem, ali neću javno.

    • haha

      23:41 // 11. 1. 2022.

      jako bi lepo bilo saznati ko sve, ali pod uslovom da nije sa sireg balkana, moze da dodje za 15000e da nam svirka

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: