Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:12, 27. 12. 2022.

| Zabava

Za ljubitelje grupe "ABBA" - svirka večeras i legendarni hitovi u okviru "Niša u srcu"

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
kocert
Đuskanje uz "ABBU"; foto: NIš u srcu

Pesme Mamma Mia, Dancing Queen, Take a chance on me i druge numere kultne grupe ABBA koje će izvesti niški muzičari 27. decembra na Trgu Stevana Sremca kod Kalče od 18 sati, okupiće Nišlije kojima će organizatori pokušati da ulepšaju još jedno praznično veče.

Muzičari uz koje će Nišlije uživati za ovu priliku okupljeni su u sastav Fake tribute to ABBA.

U pitanju je već tradicionalna produkcija festivala PozitivNI, koja ovakvim spektaklima odaje počast najvećim svetskim muzičkim imenima, a ovaj put se obeležava pola veka od početka rada ove švedske grupe - navode organizatori.

Najavljuju da je bend Fake tribute to ABBA okupio neke od najboljih muzičkih imena, pa će pred svojim sugrađanima čuvene disko hitove izvesti vokali Sanja Vranić i Marija Zdravković, Miloš Gavrilović na klavijaturama i kao vokal, Bojan Bojković na klavijaturama, Mihailo Tatić na gitari, Marko Nikolić na basu i Miloš Vojvodić na bubnju.

Ovakvi muzički događaji već postali su tradicija produkcije festivala PozitivNI, a sve je počelo čuvenim spektaklom Kosa, izvedenim povodom 40 godina istoimenog filma, koji je okupio neverovatan broj i učesnika i publike.

Fake tribut to ABBA su za Nišlije pripremili najveće hitove ove grupe, uz koje je nekada ceo svet đuskao, neki mlađi su možda imali priliku da ih čuju od svojih roditelja, a neki će ih prvi put čuti baš na festivalu. Upravo su za ove mlade ljude ovakvi muzički događaji veoma značajni.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mile

    19:15 // 27. 12. 2022.

    Kakav vašar,

    • Tajanstveni Alan

      19:49 // 28. 12. 2022.

      I, takav vasar ima botove !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: