Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:18, 11. 12. 2019.

| Zabava

Završni koncert učesnika besplatnih muzičkih radionica u Nišu

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Muzicke radionice; foto: Stek house
Besplatan koncert u Nišu; foto: Štek house

U novom ciklusu muzičkih radionica, koje se već nekoliko godina održavaju u Nišu, mladi muzičari su imali priliku da uče i od kantautora Marka Luisa, a šta su naučili pokazaće u sredu, 11. decembra od 21 sat u niškom klubu "Feedback".

Prethodna dva meseca su mladi od profesionalaca učili i usavršavali pevanje, sviranje gitare, basa i bubnjeva.

Muziku različitih žanrova na koncertu u niškom klubu predstaviće njih 22, a organizatori kažu da će nastupati i tokom novogodišnjeg programa u gradu. Muzicke radionice Nis; foto: Stek house Besplatan koncert u Nišu; foto: Štek house

U prethodna dva meseca trajanja radionica priliku da usavrše tehnike pevanja pružala je mentorka profesor Jelena Milošević, za gitaru je bio zadužen mentor Lazar Petrović, bas gitaru profesor Vladan Karadžov i za sviranje bubnjeva mentor Đorđe Hartl. Ovogodišnji ciklus radionica obeležilo je i predavanje kantautora Marka Louisa koji je mladim muzičarima iz Niša pomogao i dao smernice u procesu nastajanja kompozicije i generalno stvaranja autorske muzike - navode organizatori.

Ulaz na njihov koncert je besplatan.

Podsetimo, besplatne muzičke radionice organizacija "Štek house" u Nišu održava od 2014. godine, a njihova ideja je da mlade muzički obrazuju ili da se kroz radionice usavršavaju u pevanju ili sviranju nekog instrumenta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: