Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:03, 7. 6. 2022.

| BBC News na srpskom

Hari i Megan: Mašnica u kosi i osmeh na licu - roditelji objavili fotografiju ćerke Lilibet sa njenog prvog rođendana

Autor: BBC News na srpskom

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa podelili su sliku ćerke Lilibet pošto su proslavili njen prvi rođendan.

Fotografija nasmejane devojčice napravljena je na rođendanskom pikniku koji je par priredio u Frogmor Kotidžu - kući na zemljištu zamka Vindzor.

Princ Hari i Megan rekli su da su „izuzetno dirnuti" željama koje su dobili za rođendan njihovog drugog deteta, koje je dobilo ime u čast kraljice.

Rođendan su proslavili po poseti Velikoj Britaniji zbog kraljičinog platinastog jubileja.

Oni su se u petak prvi put zajedno pojavili u britanskoj javnosti od 2020. kada su prisustvovali službi zahvalnosti za kraljicu u katedrali Svetog Pavla.

Prošle nedelje je bila prva prilika da kraljica Elizabeta Druga upozna njenu praunuku, koja je rođena u Santa Barbari u Kaliforniji, gde sada žive Hari i Megan.

Prince Harry pictured aged one with his father, the Prince of Wales
Getty Images
Lilbet has inherited the copper locks of the Duke of Sussex, who is pictured aged one with his father, the Prince of Wales Lilbet je nasledila bakarne pramenove vojvode od Saseksa, koji je na ovoj slici kao jednogodišnjak sa njegovim ocem, princom od Velsa

Lilibet, koja je u subotu proslavila prvi rođendan, fotografisana je kako se smeje, obučena u bledoplavu haljinu sa belom mašnom u kosi.

Fotografiju je napravio porodični prijatelj Misan Hariman na pikniku kojem su prisustvovali porodica i bliski prijatelji, rekao je portparol vojvode i vojvotkinje.

Profesionalni fotograf Hariman kasnije je na Tviteru podelio crno-belu sliku Megan koja drži Lilibet uz reči: „Bila je prava privilegija proslaviti 1. rođendan Lilibet sa mojom i njenom porodicom! Radosti svuda unaokolo".

i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: