Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:13, 28. 9. 2019.

| BBC News na srpskom

Spajdermen: Dogovor Marvela i Sonija - Spajdi ostaje u carstvu Marvelovog filmskog univerzuma

Autor: BBC News na srpskom
Tom Holland as Spider-Man
Alamy

Fanovi Spajdermena konačno mogu da se raduju nakon što su produkcijske kuće Soni i Marvel objavile da će biti snimljen treći film o Čoveku pauku sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi.

U avgustu je iz Sonija saopšteno da su u ovoj kompaniji „razočarani" što neće raditi zajedno sa Diznijem na budućim filmovima o Spajdermenu, posle brojnih izveštaja da dve kuće ne mogu da postignu dogovor.

Međutim, hdogovor je najzad postignut 26. septembra, piše američki magazin Varajeti.ammered out a deal on 26 September, according to Variety

Predsednik Marvel studija Kevin Fidž je izjavio da je „oduševljen što će se Spajdijevo putovanje u MCU (Marvel filmski univerzum) nastsaviti."

„Kao i svi mi u Marvel studijima, veoma sam uzbuđen što ćemo nastaviti da radimo", rekao je Fidž.

Fidž je imao veliki kreativni uticaj u poslednja dva filma o Spajdermenu, a osvojio je brojne pohvale zbog uspešnog uključivaea Holandovog lika u Marvelov filmski univerzum, vredan stotine milardi dolara.

Dodao je da je Spajdermen „jedini superheroj koji je spojio dva filmska univerzuma, te ako Soni nastavi da razvija sopstveni Spajdi univerzum, ko zna kakva će nam iznenađenja budućnost doneti."

Robert Loson iz kompanije Soni Pikčrs je izjavio da su u ovoj kući „oduševljeni što će se zajednički rad nastaviti."

Holand je odluku proslavio na Instagramu, objavivši video klip iz filma Vuk sa Vol strita u kome Leonardo Dikaprio kaže: „Ne odlazim... Šou se nastavlja!"

Fanovi su jedva mogli da sakriju oduševljenje.



Filmska prava na avanture ovog superheroja su u vlasništvu Sonija, ali je Čoveku pauku bilo dozvoljeno da se pojavi u Marvelovom filmskom serijalu o Osvetnicima, za koje prava poseduje kompanija Dizni.

Novi film o Spajdermenu bi trebalo da se pojavi u bioskopima 16. jula 2021. godine.


Pratite nas na Fejsbuku i . Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]

Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: