Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

brazilski džiju-džicu

 • Rio grapling Niš Kovin brazilski džiju-džicu

  Niški borci najbolji u Kovinu - 5 takmičara osvojilo 7 medalja

  Abu Dabi Kombat Klub (ADCC) je vrsta takmičenje koja okuplja takmičare različitih boriačkih sportova, a jedan takav turnir održan je u Kovinu. Rio grapling klub Niš, koji se bavi brazilskim džiju-džicuom nastupio je na ovom međunarodnom takmičenju sa 5 takmičara, koji su osvojili 7 medalja i pehar za najbolji klub na turniru.

  (2) detaljnije
 • Lutador brazilski džiju-džicu

  Niški klub brazilskog džiju-džicua najuspešniji u Beogradu

  Sa po 4 zlatne i bronzane, uz još 2 srebrne medalje, klub Lutador pozicionirao se kao najbolji na 11. Belgrade open-u, takmičenju u brazilskom džiju-džicuu. Sem ovog turnira, Nišlije su bile uspešne i na Balkanskom prvenstvu u MMA odakle je njihov Uroš Nikolić poneo titulu šampiona, kaže trener Dimitrije Antić.

  detaljnije
 • brazilski dziju-dzicu

  I medalje za borce brazilskog džiju-džicua stigle u Niš

  Englezi, Turci, Grci, Rumuni, Makedonci, Srbi, kao i domaćini Bugari, njih oko 170, nadmetali su se u Montani u brazilskom džiju-džicuu. I pored ovako jake konkurencije čak 4 medalje doneli su u Niš članovi kluba Lutador, a u klubu su veoma zadovoljni učinkom.

  detaljnije
 • Takmicari Rio Grapling kluba na takmičenju u Knjaževcu

  Četiri medalje za Nišlije u brazilskom džiju-džicu

  Takmičari Rio Grapling kluba Niš osvojili su 4 medalje na turniru u brazilskom džiju-džicu, održanom u Knjaževcu. Zlato i dva srebra otišlo je borcima u kategoriji belih pojaseva, dok je do bronze došao niški predstavnik u klasi naprednih pojaseva.

  detaljnije