Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

fudbal

  • Semir Smajlagić

    Napadač iz Bosne i Hercegovine novi fudbaler Radničkog iz Niša

    Drugo veče zaredom iz Fudbalskog kluba Radnički iz Niša stiglo je obaveštenje o novom igraču u zimskom prelaznom roku. U tim sa "Čaira" stigao je 25-godišnji napadač Semir Smajlagić koji kaže da se nada da će u novom klubu biti mnogo golova.

    (10) detaljnije
  • fai radnicki, foto fk radnicki

    Prvo zimsko pojačanje Radničkog - stigao reprezentativac Kameruna

    Prvi od nekoliko pojačanja, kako kažu iz Radničkog, stigao je u klub iz Niša - ekipi sa "Čaira" pridružio se 31-godišnji reprezentativac Kameruna Kolins Fai. On igra na poziciji desnog beka, a dosadašnji je fudbaler saudijskog kluba Al-Tai.

    (13) detaljnije
  • Bratislav Ristić

    Novi sportski direktor Radničkog najavljuje novog trenera i promene u klubu

    Saopštenjem poslatim mejlom, bez konferencije i zvaničnog predstavljanja, Fudbalski klub Radnički iz Niša predstavio je Bratislava Ristića za novog sportskog direktora. On je rekao da će Radnički u narednim danima predstaviti novog šefa stručnog štaba, a pre početka priprema i pojačanja u igračkom kadru. Prvi čovek kluba, kako ga nazivaju u Radničkom, Ivica Tončev kaže da veruje da je "ovo korak napred i da će stvari krenuti svojim tokom".

    (10) detaljnije
  • nikola trajkovic, foto jelena misic

    Trajković blizu brzog povratka u Radnički, Ristić novi sportski direktor

    Takmičarska godina je završena za fudbalere Radničkog , ali za Upravu nema odmora. Slavoljub Đorđević, koji je vodio prvi tim ana poslednjih 5 mečeva, ima ponudu da ode iz kluba, kaže predsednik UO kluba Dragan Marković, a postoji mogućnost da se u "Real sa Nišave" vrati Nikola Trajković, trener koji je vodio tim iz Niša na 14 utakmica ove sezone. Ono što je poznato, novi sportski direktor biće Bratislav Ristić.

    (14) detaljnije
  • Radnički

    Niški Radnički u poslednjim trenucima ispustio trijumf na svom "Čairu"

    Golom Marka Konatara u 92. minutu Radnički iz Niša ispustio je trijumf u odloženom meču 9. kola Superlige protiv Železničara . Pančevci su uspeli da dođu do boda u Nišu, gde je domaćin vodio od 54. minuta pogotkom Save Petrova.

    (12) detaljnije
  • IMG-a39b65a5bc0d640f3ef9b6d6b3d4b7b1-V

    Radnički nakon pobede nad Partizanom izgubio od Vojvodine

    I drugi put u Superligi fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od novosadske Vojvodine - sada, u 19. kolu tim iz Niša izgubio je na svom "Čairu" rezultatom 1:0 (0:0). "Real sa Nišave" je tako pretrpeo 10. poraz u elitnom rangu i sa 16 bodova i dalje zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

    (15) detaljnije
  • Radnički Partizan

    Preokret, penal, autogol - Radnički pobedio Partizan u Nišu

    Golom Save Petrova iz penala i autogolom Mihajla Ilića fudbaleri Radničkog načinili su iznenađenje u 18. kolu Superlige pošto su rezultatom 2:1 (0:0) savladali vodeći beogradski Partizan. Crno-beli su poveli na ovom meču, ali je ekipa iz Niša za šest minuta načinila preokret i upisala važnu pobedu u borbi za opstanak.

    (16) detaljnije
  • Radnički

    Radnički dočekuje Partizan - trener Nišlija kaže da moraju biti perfektni

    Radnički mora da odigra perfektnu utakmicu kako defanzivno, tako i ofanzivno ako želi pozitivan rezultat protiv Partizana, smatra trener ekipe iz Niša Slavoljub Đorđević. Utakmica je danas od 16 sati na stadionu "Čair" u Nišu, a karte su u prodaji.

    (5) detaljnije
  • radnicki crvena zvezda 2, foto jv jelena misic

    Težak poraz u Beogradu, Zvezda sa 5 golova ispratila Radnički za Niš

    Fudbaleri niškog Radničkog ubedljivo su poraženi na gostovanju u Beogradu u meču osmine finala Kupa Srbije sa Crvenom Zvezdom (5:0). Meč je rešen u prvom poluvremenu kada su viđeni svi golovi.

    (36) detaljnije
  • Radnički Zvezda

    Radnički sa Zvezdom u osmini finala Kupa

    Fudbaleri niškog Radničkog u osmini finala Kupa Srbije igraju protiv Crvene Zvezde u Beogradu, ali bez obzira na važnost meča, trener Slavoljub Đorđević kaže da je prvenstvo prioritet i da će morati da pravi određene rokade u sastavu. Meč u prestonici počinje u 18 sati.

    (2) detaljnije
  • FB_IMG_1677660771187

    Poraz Radnika od Spartaka u Subotici

    U drugom meču Milana Milanovića na klupi Radnika klub iz Surdulice doživeo je poraz od Spartaka na gostovanju u Subotici (1:0). Nakon novog poraza Surduličani ostaju na poslednjem mestu na tabeli sa samo 10 bodova.

    (1) detaljnije
  • Milan Milanović

    Trener Radnika: Borba je za opstanak, očekujem da osvojimo bodove

    "Borba je za opstanak, znači, očekivanja su da uzimamo bodove", rekao Milan Milanović, trener Radnika iz Surdulice, ekipe koja će u petak, 1. decembra u Subotici protiv Spartaka igrati meč 17. kola Superlige. Surduličani su sa 10 bodova na poslednjem mestu na tabeli.

    detaljnije
  • radnicki, cukaricki, nis, foto jelena misic

    Radnički Niš - poraz od Čukaričkog na debiju novog trenera

    Promena šefa stručnog štaba i dolazak Slavoljuba Đorđevića nisu "trgnuli" fudbalere Radničkog koji su u 16. kolu Superlige poraženi od beogradskog Čukaričkog rezultatom 2:0 (0:0) na stadionu "Čair". Ovo je osmi poraz, drugi u nizu, ekipe iz Niša koja je i dalje na 14. poziciji na tabeli.

    (30) detaljnije
  • Radnički, fudbal

    Radnički sa novim trenerom dočekuje Čukarički

    Prvi meč sa novim šefom stručnog štaba Slavoljubom Đorđevićem fudbaleri Radničkog iz Niša odigraće u nedelju, 26. novembra kada u 16. kolu dočekuju beogradski Čukarički. Trener tima sa "Čaira" kaže da moraju da naprave neosvojivu tvrđavu od Niša, a dodaje da se ekipi vratio Saša Marjanović koji "može da bude lider koji je ponekad na terenu nedostajao".

    (7) detaljnije
  • milan-milanovic.jpg

    Milanović se vratio u surdulički Radnik

    Posle četiri godine u Fudbalski klub Radnik iz Surdulice vratiće se Milan Milanović koji će na klupi ekipe sa juga Srbije zameniti Zorana Ljubinkovića. Milanović je obavio prvi trening sa ekipom, a prvi meč kao novi šef stručnog štaba imaće u subotu, 25. novembra kada Radnik dočekuje Mladost iz Lučana.

    (1) detaljnije
  • Srbija, fudbal, Leskovac

    Piksi: Kovali smo plan i taktiku u Nišu, a egzekucija je bila u Leskovcu [foto]

    Nakon remija sa Bugarskog u Leskovcu (2:2) i meča posle koga je Srbija obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo prvi put od osamostaljenja, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi, rođeni Nišlija, rekao je da je "ovaj deo zemlje bio i ostao u njegovoj duši i to se nikad neće promeniti". Niš i Leskovac su bili važan deo ovog uspeha - "kovali smo plan i taktiku u Nišu, a egzekucija je bila u Leskovcu", rekao je najpoznatiji Pasipoljanac.

    (34) detaljnije
  • leskovac, fudbal, reprezentacija, foto fss

    Srbija iz Leskovca otišla u Evropu

    Posle 24 godine reprezentacija naše zemlje biće na Evropskom prvenstvu, a to su fudbaleri Srbije obezbedili u Leskovcu remijem sa Bugarskom (2:2). Srbija, koju sa klupe vodi Nišlija Dragan Stojković Piksi, imala je podršku punih tribina stadiona "Dubočica".

    (15) detaljnije
  • Reprezentacija Srbije, fudbal, Leskovac

    Tadić: Očekujemo puno dece u Leskovcu, to dodatno motiviše igrače

    "Nismo dugo igrali van Beograda, očekujemo u Leskovcu puno dece, mislim da će to dodatno da motiviše igrače i da im bude interesantno", rekao je Dušan Tadić, kapiten reprezentacije Srbije pred meč sa Bugarskom koji će biti igran u nedelju, 19. novembra od 15 sati. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da je radostan što će igrati u južnom delu Srbije.

    (2) detaljnije
  • Fudbal, Bugarska

    Bugarska fudbalska reprezentacija u "Naisu" pred meč sa Srbijom

    Na ulazu u Niš, u hotelu "Nais" nalaze se fudbaleri Bugarske koji će u nedelju, 19. novembra u Leskovcu igrati protiv Srbije meč poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Bugarska reprezentacija imaće u subotu trening na stadionu "Dubočica", a dan kasnije i i duel sa Srbijom.

    (4) detaljnije
  • fudbalska reprezentacija u nis, foto fss 3

    Foto-vest: "Orlovi" stigli u Niš odakle "lete" u Leskovac

    Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je u Niš gde će biti do nedelje, 19. novembra kada će otići u Leskovac gde će na stadionu "Dubočica" dočekati Bugarsku u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. "Orlove" su sačekali građani i građanke Niša koji će dva dana biti domaćini ekipi svog sugrađanina Dragana Stojkovića Piksija.

    (9) detaljnije
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: