Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

golf

  • IMG_20220421_155314

    Na nezavršenom leskovačkom Trgu postavljen mini-golf teren, Cvetanović kaže donacija privrednika

    Nekoliko polja za mini-golf postavljena su u samom centru Leskovca na nedovršenom Trgu, a za sada nije poznato do kada će tu i ostati. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kaže da je teren poklon jednog od leskovačkih privrednika i da će deca moći da uživaju u toj igri tokom predstojećih praznika.

    (48) detaljnije
  • Golf OŠ Ivo Andrić

    Bez ijednog terena, deca u Nišu treniraju golf i osvajaju medalje

    U niškoj Osnovnoj školi “Ivo Andrić” već 7 godina deca na časovima fizičkog, ali i posebnim treninzima vežbaju golf, a neki od njih žele i da se profesionalno bave ovim, na ovim prostorima, ne mnogo popularnim sportom. Južno od Beograda ne postoji teren za golf, pa đaci vežbaju u školskom dvorištu ili sali za fizičko, sa improvizovanim preprekama i rupama.

    (3) detaljnije
  • Golf ilustracija

    Od golfa do ronjenja - predstavljanje zdravog života u niškoj školi

    Retrospektiva srpskih i niških uspeha u sportu, predstavljanje 22 kluba, te štand sa zdravom hranom, biće izloženi u četvrtak, 26. oktobra, od 10 do 16 sati, u Osnovnoj školi “Ivo Andrić” u naselju Branko Bjegović. Sajam sporta i zdrave hrane je otvoren za sve posetioce, a organizatori kažu da se svake godine trude da predstave najrazličitije sportove, što je urodilo plodom, jer su jedina škola južno od Beograda, u kojoj se može trenirati golf.

    (2) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: