Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

golf

 • IMG_20220421_155314

  Na nezavršenom leskovačkom Trgu postavljen mini-golf teren, Cvetanović kaže donacija privrednika

  Nekoliko polja za mini-golf postavljena su u samom centru Leskovca na nedovršenom Trgu, a za sada nije poznato do kada će tu i ostati. Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kaže da je teren poklon jednog od leskovačkih privrednika i da će deca moći da uživaju u toj igri tokom predstojećih praznika.

  (48) detaljnije
 • Golf OŠ Ivo Andrić

  Bez ijednog terena, deca u Nišu treniraju golf i osvajaju medalje

  U niškoj Osnovnoj školi “Ivo Andrić” već 7 godina deca na časovima fizičkog, ali i posebnim treninzima vežbaju golf, a neki od njih žele i da se profesionalno bave ovim, na ovim prostorima, ne mnogo popularnim sportom. Južno od Beograda ne postoji teren za golf, pa đaci vežbaju u školskom dvorištu ili sali za fizičko, sa improvizovanim preprekama i rupama.

  (3) detaljnije
 • Golf ilustracija

  Od golfa do ronjenja - predstavljanje zdravog života u niškoj školi

  Retrospektiva srpskih i niških uspeha u sportu, predstavljanje 22 kluba, te štand sa zdravom hranom, biće izloženi u četvrtak, 26. oktobra, od 10 do 16 sati, u Osnovnoj školi “Ivo Andrić” u naselju Branko Bjegović. Sajam sporta i zdrave hrane je otvoren za sve posetioce, a organizatori kažu da se svake godine trude da predstave najrazličitije sportove, što je urodilo plodom, jer su jedina škola južno od Beograda, u kojoj se može trenirati golf.

  (2) detaljnije